Kulutusluotto heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae kulutusluotto heti tilille. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Miten hakea kulutusluottoa netistä?

Kulutusluotolla viitataan luottoon, joka on myönnetty kuluttajalle lainana, maksulykkäyksenä tai muuna taloudellisena järjestelynä henkilökohtaista kulutusta varten. Kulutusluottoihin lasketaan sekä vakuudettomat että vakuudelliset luotot, jotka on haettu ja myönnetty henkilökohtaiseen kulutustarkoitukseen. Perinteisiin lainoihin verrattuna kulutusluotot ovat yleensä varsin lyhytaikaisia, yleensä alle 5 vuoden lainoja, joiden suuruus liikkuu muutamissa tuhansissa euroissa. Kulutusluottoja tarjoavat niin pankit, kuin yksityiset suomalaiset ja ulkomaalaiset rahoitusalalle erikoistuneet luotonmyöntäjät.

Kulutusluotto

kulutusluottoKulutusluottojen vuosikorot vaihtelevat normaalisti 9–30 %:n välillä, mutta joissakin tapauksissa korko voi nousta jopa tätäkin suuremmaksi. Kulutusluotossa koron määrään vaikuttaa yleensä lainanottajan kyky antaa haettavalle luotolle vakuudet. Kulutusluotolle voi saada maksuaikaa vuodesta jopa kuuteen vuoteen luotonmyöntäjästä, lainasummasta ja kuukausierästä riippuen. Tänä päivänä Suomessa on rekisteröity jo yli 60 eri rahalaitosta ja pankkia, jotka myöntävät suomalaisille kulutusluottoja. Kertaluotot ovat suosituimpia pankkien ja rahoitusyhtiöiden myöntämiä kulutusluottoja. Pankit vaativat usein kulutusluottoon vakuuden tai takaajan, erityisesti isompia kulutusluottoja haettaessa. Näistä esimerkkeinä on muun muassa auton osto tai kesämökin remontointi. Pienemmät netistä haettavat kulutusluotot eivät yleensä vaadi takaajia tai vakuuksia, mutta tällöin luoton korko on suurempi.

Kulutusluotto heti

kulutusluotto hetiKulutusluottohakemus on tänä päivänä äärimmäisen helppoa täyttää netin välityksellä. Luottohakemuksessa hakijalta tullaan ensimmäiseksi kysymään henkilö- ja tulotiedot. Tiedot tulee aina täyttää tarkasti ja oikein, sillä ne vaikuttavat suoraan luottopäätökseen ja lainatarjouksien laatuun. Isompien lainasummien kohdalla monet luotonmyöntäjät kysyvät myös tulotositteita, mutta pienemmissä lainasummissa luoton hakeminen on hyvin vaivatonta, eikä turhaa paperisotaa, kuten asiakirjojen skannausta, tulostamista ja kopiointia vaadita ollenkaan. Sivustomme kautta kulutusluoton hakeminen on todella helppoa ja vaivatonta. Lainatarjoukset saat suoraan omaan sähköpostiisi, ja tällöin sinulla on myös aikaa tutustua ja vertailla eri luotonmyöntäjien tarjouksia ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Kulutusluoton hakeminen, lainojen vertailu ja lainatarjouksen hyväksyminen on sinulle maksutonta, eikä lainatarjouksia ole pakollista ottaa vastaan, jos mikään voimassaolevista tarjouksista ei sinua houkuttele. Kulutusluoton saantiin vaikuttavat myös hakijan luottotiedot. Jos hakemuksessa täytetyt tiedot ja luottotiedot ovat kunnossa, saat hyväksytyn lainapäätöksen luotonmyöntäjästä riippuen jo saman päivän aikana, jopa muutamassa minuutissa. Useat luotonmyöntäjät antavat sinulle myös mahdollisuuden päättää, haluatko rahat tilille heti, vai vasta esimerkiksi 24 tai 48 tunnin kuluessa. Usein rahat on mahdollista saada pikavipin tavoin tilille jo muutamassa minuutissa, mutta tämä riippuu paljolti luotonmyöntäjän valtuuksista.

Kulutusluotto heti tilille

kulutusluotto heti tililleKulutusluotto on mahdollista saada omalle tilille melkein heti, sillä itse luottohakemuksen täyttäminen vie sivustollamme vain muutaman minuutin. Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksia jopa yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vaadimme sinulta vain yli 20 vuoden iän, omat henkilökohtaiset pankkitunnukset kirjautumista varten, sekä vähintään 1200 euron tulot kuukaudessa bruttona. Huomioitavaa on myös, että kulutusluottojen antaminen yöllä kiellettiin Suomessa jo vuonna 2009. Kulutusluottoa voi hakea ympäri vuorokauden ja luottopäätöksen saa antaa myös kello 23-7 välillä, mutta kello 23 jälkeen myönnetyt pikaluotot saa nostaa vasta aamuseitsemän jälkeen. Pyri siis täyttämään hakemus mahdollisesti jo ennakkoon, jotta pystymme varmistamaan, että rahat pääsevät tilillesi heti, kuin se vain on mahdollista. Ennen lainan kuin lainan hakemista pidä mielessä, että lainalla voi olla hyvinkin pitkäaikainen vaikutus sinun talouteesi. Harkitse siis lainan ottamista huolellisesti ja laske aina tarkasti, paljonko pystyt todellisuudessa lyhentämään lainaa kuussa. Omia lainanhoitokykyjä ei tulisi yliarvioida koskaan, sillä huonosti suunniteltu ja toteutettu lainasuunnitelma voi johtaa vakavaan velkakierteeseen. Parhaimmillaan kulutusluotot kuitenkin tarjoavat elämään joustavan mahdollisuuden jakaa suuresta tai yllättävästä hankinnasta tai kulusta aiheutuneita kustannuksia pidemmälle aikavälille, jolloin rahahuolien sijaan voit keskittyä nauttimaan elämästä.

Mitä vielä mietit? Pankit odottavat lainahakemustasi!

Palvelussamme on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka odottavat hakemustasi! Jätä ilmainen lainahakemus jo tänään. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.