Kulutusluotto korko: Kilpailuta tai vertaile 100€ - 60 000€

Kulutusluotto korko kannattaa kilpailuttaa tai vertailla. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Kulutusluotto korko

Kulutusluotto korko kannattaa vertailla tai kilpailuttaa

kulutusluotto korkoVoimme väittää, että lähes jokainen tarvitsee lainaa edes jossain vaiheessa elämäänsä. Toiselle se on opintolaina, toiselle autolaina, toiselle remonttilaina ja toiselle taas asuntolaina. Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kulutukseen suunnattu laina, joka auttaa eteenpäin esimerkiksi arjen yllättävissä kuluissa. Kulutusluottojen summat vaihtelevat tänä päivänä suuresti, joten kulutusluottoa voi hakea vaikkapa pesukoneen korjaamisesta aina auton ostoon.

Kulutusluotto korko – Mikä on vähän ja mikä paljon?

Kulutusluottojen vuosikorot voivat vaihdella missä tahansa 5–50 prosentin välillä. Pääasiassa vakuudellisissa kulutusluotoissa korot pyörivät alle 5 prosentissa, kun taas vakuudettomissa kulutusluotoissa ne liikkuvat normaalisti 10–20 prosentissa.

Kuten voimme huomata, erityisesti vakuudettomissa luotoissa korot vaihtelevat suuresti, joten on tärkeää, että ennen lainan hakemista eri lainatarjoukset kilpailutetaan keskenään. Lisäksi lainan korkoon vaikuttaa suuresti hakijan tulotilanne ja maksukyky. Jos hakija pystyy todistamaan oman maksukykynsä ja hänen kuukausitulonsa ovat hyvät, voi yleensä luottofirma tarjota hakijalle entistä parempaa korkoa. Toisin sanoen vakuudellisissa lainoissa koron määrä riippuu paljolti siitä, millaisen takuun hakija voi lainalle asettaa, kun taas vakuudettomissa lainoissa koron määrä riippuu hakijan tulotilanteesta ja maksukyvystä.

Koron määrän lisäksi lainan takaisinmaksuajalla on suuri merkitys, sillä normaalisti kulutusluoton suuruus vaihtelee 500–50 000 euron välillä, siinä missä takaisinmaksuaika voi olla mitä tahansa yhden ja 15 vuoden (joissakin tapauksissa jopa 20 vuoden) väliltä. Näin ollen, mitä suurempi kulutusluotto on ja mitä pitempi takaisinmaksuaika sillä on, sitä kalliimmaksi myös lopullinen lainasumma kasvaa.

Nimelliskorko vs. todellinen vuosikorko

Markkinoiden edullisimpien ja kalliimpien kulutusluottojen välillä voi olla valtava ero. Esimerkiksi kalleimpia kulutusluottoja ovat yleensä luottokortit ja pikalainat, joissa korot voivat kohota jopa 20 prosenttiin. Edullisemmat vakuudettomat kulutusluotot voivat taas irrota halvimmillaan 5–10 prosentilla. Nämä korot ovat niin kutsuttuja nimelliskorkoja, joissa ei ole otettu huomioon luottofirman erikseen veloittamia palvelumaksuja, tilinhoitokuluja ja avausmaksuja.

Pelkän nimelliskoron sijaan lainojen vertailussa kannattaakin käyttää todellista vuosikorkoa, johon on nimelliskoron lisäksi lisätty kaikki muut lainaan liittyvät kulut. Kulutusluottojen todelliset vuosikorot vaihtelevat 5–50 prosentin välillä. 50 prosentin vuosikorkoihin törmää kuitenkaan enää harvoin, sillä markkinoiden kova kilpailu on saanut korot laskemaan tiuhaan tahtiin, ja tämä tietysti hyödyttää kuluttajaa.

Löydä paras kulutusluoton korko kilpailuttamalla tai vertailemalla

Kaikki netissä toimivat rahoituslaitokset ja pankit ilmoittavat yleensä lainojensa korkotasot suuntaa-antavasti. Tämän vuoksi voimme törmätä mainoksiin, joissa käytetään ilmaisuja “jopa” “lähes” “korot alkaen” ja niin edelleen. Toisin sanoen et voi olla täysin varma oman lainasummasi korosta, ennen kuin saat pankilta tai muulta rahoituslaitokselta lainatarjouksen, joka perustuu hakemuksessasi ilmoitettuihin tietoihin.

Tässä mielessä sinun täytyisi lähettää kymmeniä ja kymmeniä hakemuksia ja täytellä lukuisia eri lomakkeita ennen kuin saat kokoon useamman eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Tämän jälkeen sinun tulisi verrata jokaista tarjousta yksi kerrallaan, tehdä muistiinpanoja ja laskea päässä, mitä kukin lainatarjous tulee loppujen lopuksi maksamaan. Kuulostanee varsin monimutkaiselta puuhalta?

Onneksi palvelumme kautta voit täyttää kaikki tarvittavat tiedot yhteen ja samaan hakemukseen ja tulet saamaan lukuisia eri lainatarjouksia, sillä lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Tämän vertailun avulla voit vertailla eri luotontarjoajien korkoprosentteja ja mahdollisia lainasummia, jolloin löydät juuri omaan taloudelliseen tilanteeseesi parhaan lainatarjouksen – ja tietysti markkinoiden edullisimmalla korolla varustettuna.

Voit kilpailuttaa lainat palvelumme kautta, jos olet yli 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Kilpailutuksen avulla voit saada lainatarjouksia 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka, 1–15 vuoden maksuajalla.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.