Kulutusluotto pankista: Kilpailuta tai vertaile 100€ - 60 000€

Kulutusluotto pankista ei ole välttämättä halvin. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Kulutusluotto pankista

Kulutusluotto pankista ei ole välttämättä halvin

kulutusluotto pankistaJoskus elämässä sattuu ja tapahtuu yllättäen ilman, että sitä lainkaan odotat. Mikäli kyseessä on suurempi menoerä, on vain ani harvalla säästössään satoja, tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia euroja rahaa pahan päivän varalle. Vielä harvemmalla on perhepiirissään joku, joka voisi yllättäen lainata moisen summan. Tällöin moni joutuu siihen tilanteeseen, että joutuu etsimään itselleen sopivaa lainaa. Tällöin voi tulla vertailtua monia erilaisia lainatyyppejä. Moni päätyy puhtaasti näppituntumalta pankkien kulutusluottoon, koska monella on tämäntyyppisistä lainoista positiivinen kuva. Se saattaakin tulla yllätyksenä, että pankkien kulutusluottojen hinnat voivat olla yllättävän kalliita. Moni etsii lainaa hakiessaan mahdollisimman edullista vaihtoehtoa. Helpoiten edullisimman kulutusluoton löytää vertailemalla tai kilpailuttamalla sen sivustollamme. Se on helppoa ja nopeaa, ja saat lainatarjouksia heti.

Halvin kulutusluotto pankista löytyy vain kilpailuttamalla

Lainaa hakiessa ja eri pankkien ehtoja, lainasummia ja takaisinmaksuaikoja lukiessa ja vertaillessa voi helposti vierähtää aikaa tuntikausia tai jopa päiviä. Jos haluat pyytää jokaiselta pankilta tarjouksen erikseen, voisi tässä pahimmillaan kulua jopa viikkotolkulla aikaa. Tämä puolestaan on tietenkin pois muusta ajasta, jonka voisit käyttää esimerkiksi työntekoon, opiskeluun, rentoutumiseen tai perheen kanssa olemiseen. Onko lainan vertailu sitten aina näin hankalaa ja aikaavievää, vai onko olemassa jokin muu keino?

Kilpailuta pankkien kulutusluotot palvelumme avulla minuuteissa

Mieti, jos saman viikkotolkulla kestävän työn saisikin tehtyä minuuteissa. Mitä, jos se ei edes vaatisi sinulta mitään muuta, kuin muutaman klikkauksen? Vaikka tämä saattaa kuulostaa melkoisen uskomattomalta, se on kuitenkin aivan totta. Palvelumme avulla saat pankkien kulutusluotot kätevästi kilpailutettua minuuteissa. Säästät tunteja, päiviä ja jopa viikkoja raskasta työtä. Sen sijaan hoidat saman työn muutamalla klikkauksella, ja saat valmiita tarjouksia pöytään. Niistä sinun ei tarvitse enää tehdä muuta, kuin valita itsellesi kaikkein sopivin tarjous niin summan kuin takaisinmaksunkin osalta.

Muista, että palvelumme avulla pankit kilpailevat sinusta, et sinä niistä. Vertaile siis eri lainoja ja niiden ehtoja rauhassa, ja mieti, mikä niistä oikeasti sopii sinulle parhaiten. Kilpailutamme kaikki Suomen pienlainaa tarjoavat pankit palvelumme avulla, mikä säästää sinulta suuren määrän työtä. Voit myös olla varma, että tarjoukset ovat oikeita ja ajantasaisia. Palvelumme avulla saat aina itsellesi sopivimman ja edullisimman lainan, eikä mikään lainaa tarjoava pankki jää sinulta vanhigossakaan huomaamatta. Kilpailutuksen avulla näet helposti jokaisen luotontarjoajan korkoprosentit ja lainasummat toisiinsa suhteutettuna niin, että valinnan tekeminen on helppoa.

Mitä kilpailutus on ja kuka voi kilpailuttaa lainoja?

Kilpailutuksen avulla voit helposti ja nopeasti pyytää lainatarjouksen suoraan pienlainaa tarjoavilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kilpailutus takaa, että saat taatusti edullisimman ja itsellesi sopivimman lainatarjouksen itsellesi sopivilla ehdoilla. Kilpailutuksesta voit saada lainatarjouksia silloin, kun olet yli 18 vuoden ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa.

Millaisia summia pankkien kulutusluotolla voi hakea?

Äkilliset rahantarpeet saattavat vaihdella suuresti. Toisinaan kyse on pienemmistä summista, kuten yksittäisen ruokalaskun maksamisesta, kun taas joskus kyse saattaa olla äkillisestä ja odottamattomasta koko talon remontista, jonka loppusumma saattaa kohota jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä me olemme tukenasi, oli tilanteesi mikä tahansa. Kilpailutuksen avulla voit nimittäin pyytää lainatarjouksia 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka, ja voit valita 1–15 vuoden takaisinmaksuajan lainasummallesi tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Jokaiselle löytyy siis varmasti sopiva laina, joka pelastaa pinteestä silloin, kun apua tarvitaan.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.