Kulutusluottovertailu: Vertaile tai kilpailuta 100€ - 60 000€

Valitse kulutusluottovertailu tai kilpailutus. Kilpailuttamalla saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Kulutusluottovertailu

Kulutusluottovertailu kannattaa aina

kulutusluottovertailuKulutusluottoja on nykyisin Suomessa tarjolla palon. Vaikka lainamarkkinamme ovat verrattain pienet, löytyy luotettavia lainan tarjoajia kymmenittäin. Kulutusluotot ovat suosituimpia lainoja, joita suomalaiset käyttävät. Nämä lainat ovat nimittäin helppo ja nopea tapa saada rahaa, silloin kun sitä eniten tarvitaan.

Kulutusluottoa ei kuitenkaan kannata ottaa summamutikassa – lainantarjoajissa on nimittäin eroja. Kulutusluottojen vertailu kannattaa aina, ja vertailun avulla suomalainen kuluttaja voi löytää itselleen sen parhaan lainan. Yksin ei lainoja kuitenkaan tarvitse verrata, sillä kuluttajan voi olla vaikeaa verrata kaikkia saatavilla olevia lainoja.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on pääsääntöisesti vakuudeton laina, jota voidaan nostaa kirjaimellisesti kuluttamista varten. Kulutusluotot on tarkoitettu arkisten hankintojen tekemiseen sekä toisaalta myös isompiin hankintoihin. Kulutusluotolla voidaan rahoittaa vaikkapa lomamatka tai rikkoutunut pesukone. Sillä voidaan myös hankkia auto tai vene, jopa rahoittaa kodin remontti.

Lainan hakeminen on helppoa, ja päätös saadaan jopa välittömästi. Rahaa voidaan siis saada käyttöön nopealla aikataululla. Hakemisen voi hoitaa kokonaan netissä, eikä mitään erillistä pankkikäyntiä tarvita. Lainan suuruus riippuu monesta tekijästä, kuten tulotasosta ja asumismuodosta. Perusedellytyksenä on kuitenkin kunnossa olevat luottotiedot, sillä rahaa voidaan lainata vain maksukykyisille henkilöille.

Kyseessä voi olla kerralla nostettava lainasumma tai jatkuva tilimuotoinen laina, josta rahaa voidaan nostaa silloin, kun tarvitaan. Takaisinmaksu on usein joustavaa ja lainaa saadaan jopa todella pitkillä takaisinmaksuajoilla.

Kululutusluottoa saa muutamasta sadasa eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Suurin Suomessa myönnettävä kulutusluotto on noin 70 000 euroa. Lainaa voi hakea yksin, mutta yhteishakijan kanssa lainasummat ovat yleensä suurempia.

Lainan kustannukset

Lainan kustannukset riippuvat lopulta monesta eri tekijästä, kuten lainasummasta. Ne ovat aina henkilökohtaisia – vaikka lainantarjoajat tarjoavatkin suuntaa antavia taulukoita lainojen kuluista ja kustannuksista. Varsinaisessa lainatarjouksessa tulee aina kiinnittää huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se sisältää lainan kaikki todelliset kustannukset.

Ihan millä tahansa korolla lainaa ei kuitenkaan voida myöntää, sillä Suomen tiukennetun lainsäädännön myötä lainoille on asetettu korkokatto. Kaikki Suomessa toimivat lainanmyöntäjät ovat velvollisia toiminaan lain puitteissa.

Vertaa tai kilpailuta kulutusluottoja

Me vertailemme lainoja puolestasi. Avullamme pystyt vertailemaan lainoja ja kilpailuttamaan ne erittäin tehokkaasti. Lainavertailussa ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Vertailun avulla pääset vertaamaan esimerkiksi lainanantajien korkoprosentteja ja lainasummia. Vertailussa näkyy kunkin lainan kohdalla kaikki oleelliset tiedot, joten vertaamaan pystytään niin takaisinmaksuaikoja ja korkoja kuin lainasummiakin. Kannattaa huomata, että lainoissa on eroa, ja yksittäisen tekijän sijaan lainaa kannattaa ottaa kokonaisuudessaan parhaalla yhdistelmällä.

Tarjouksen saaminen hoituu samalla, sillä kilpailutuksellamme saat tarjouksen suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kaikki tämä on veloituksetonta, eikä sido mihinkään – laina saadaan vasta, kun lainatarjous hyväksytään.

Voit käyttää kilpailutustamme ja vertailupalveluamme, jos olet vähintään 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Lainatarjouksia voidaan pyytää 100 – 60 000 euron välillä. Takaisinmaksuajat vaihtelevat 1 – 15 vuoden välillä. Vertailun tekeminen on helppoa, ja saat lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi. Niistä voit valita itsellesi sen parhaan vaihtoehdon, ja lopullisen päätöksen tekee aina kuluttaja.

Lisäksi kannattaa huomata, että kulutusluotto on vain yksi nimi nopeille lainoille – siksi lainaa ei koskaan kannata valita pelkän nimen perusteella. Esimerkiksi Nordealla on ollut käytössä käyttöluotto -niminen laina, joka on käytännössä kulutusluotto. Tämä kertoo siitä, että myös perinteiset pankit ovat joutuneet lähtemään kilpailuun mukaan kulutusluottojen osalta. Siksi vertailuissa esiintyy nykyisin tavallisienkin pankkien lainatarjouksia. Usein kuitenkin etenkin lainamarkkinoille erikoistuneet rahalaitokset vetävät pidemmän korren lainatarjouksissa.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.