Lainaa ilman liitteitä - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Lainaa ilman liitteitä. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Lainaa ilman liitteitä

Lainaa ilman liitteitä

lainaa ilman liitteitäLainaa ilman liitteitä, onko tämä täysin utopinen tilanne vai onko se mahdollista? Niin uskomattomalta kuin se voikin kuulostaa, tänä päivänä lainan hakeminen verkosta ja vieläpä täysin ilman liitteitä on enemmän kuin mahdollista. Miten? Prosessi on varsin helppo!

Laina ilman liitteitä on täysin sama asia kuin mikä tahansa muukin laina. Toisin sanoen lainan summa, lainan takaisinmaksuaika, lainaehdot ja lainan korko ovat täysin samoja kuin mitä markkinoiden muut lainat, mutta se, mikä tässä prosessissa muuttuu, on lainan hakuprosessi. Laina ilman liitteitä on nimensä mukaisesti laina, jonka rahoituslaitos tai pankki myöntää ilman, että se vaatisi hakijalta ennen lainapäätöksen hyväksymistä tulotietojen varmentamista liitteiden kautta.

Kuinka voin saada lainaa ilman liitteitä?

Viime vuosien aikana monet lainaa hakeneet ovat tottuneet alituiseen paperisotaan, jossa kymmeniä dokumentteja jouduttiin skannaamaan, tulostamaan, kopioimaan, liittämään ja lähettämään lukuisille eri pankeille ja rahoituslaitoksille lainan saamiseksi. Monimutkainen prosessi pohjautuu vuonna 2013 voimaan astuneeseen lakiin, jonka mukaan myös verkossa toimivan rahoituslaitoksen on varmennettava lainanhakijan tulot ja takaisinmaksukyky ennen kuin lainaa voidaan myöntää. Tämä johtui siitä yksinkertaisesta syystä, että 2000-luvun aikana vakuudettomien pikavippien määrä lähti räjähdysmäiseen nousuun, sillä lähes kuka tahansa pystyi sitä tuolloin hakemaan. Tämä tietysti johti vääjäämättä siihen, että myös sellaiset ihmiset, joiden takaisinmaksukyvystä ei ollut varmuutta, ottivat lainaa. Näin suomalaisten velkaantuminen oli kuin noidankehä, jolle ei näkynyt loppua.

Uuden lain myötä lainanhakijan oli siis todistettava oma maksukykynsä. Tuolloin lähes ainoa vaihtoehto maksukyvyn varmistamiseksi oli paperisten dokumenttien, kuittien ja tilitietojen tulostelu, skannaaminen ja lähettäminen. Tähän prosessiin saattoi helposti kulua useampikin tunti ja monta turhauttavaa hetkeä, jolloin saatoit huomata, että skannaus ei onnistunut, tekstistä ei saa selvää tai skanneri on katkaissut dokumentit kahtia.

Tänä päivänä pankeilla ja rahoituslaitoksilla on onneksi useita eri varmennustapoja, joilla ne voivat tarkistaa hakijoidensa maksukyvyn ilman, että hakijan itse tarvitsee lähettää hakemuksessaan tositteita tili- tai palkkatiedoista. Monet näistä rahoituslaitoksista käyttävät muun muassa Instantoria tai vastaavaa palvelua näiden tilitietojen tulkitsemiseen. Toiset rahoituslaitokset taas ovat löytäneet muita keinoja hakijan tulojen todentamiseksi, kuten julkiset verotiedot.

Kilpailuta lainat palvelumme kautta

Palvelumme kautta voit helposti ja nopeasti vertailla eri lainatarjouksia ja päättää niiden joukosta tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit, joten vastaanotat yhdellä hakemuksella kymmeniä eri lainatarjouksia hetkessä.

Voit vertailla ja kilpailuttaa lainat palvelumme kautta, jos olet yli 18-vuotias ja luottotietosi ovat puhtaat. Kilpailutuksen avulla voit pyytää lainatarjouksia aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka, 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Lainaa ilman liitteitä vai kannattaako lainaa hakea lainkaan?

Laina ilman liitteitä voi kuulostaa todella helpolta ja kätevältä vaihtoehdolta tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta lainan ottamiseen liittyy mahdollisuuksien lisäksi myös vastuu. Vakuudettomissa lainoissa hakuprosessi on tehty hyvin helpoksi, mutta samalla riskin pienentämiseksi rahoituslaitosten tarjoamat korot ovat vakuudellisia lainoja korkeampia. Tämä yksistään on jo hyvä syy pohtia tarkkaan, tarvitseeko lainaa todellisuudessa.

Vaikka “helpon” lainan hakeminen voi kuulostaa houkuttelevalta, ei lainaa kannata hakea koskaan, jos ei ole varma, että sen pystyy maksamaan takaisin. Jos esimerkiksi kuukausitulosi ovat niukat tai olemattomat tai elät jo valmiiksi yli varojesi, ei lainan ottaminen tässä tilanteessa ole kannattavaa. Omat talousasiat kannattaa siis aina ensin hoitaa kuntoon, ennen kuin päättää hakea lainaa.

Jos taas olet arvioinut maksukykysi huolellisesti ja tiedät, että pystyt selviämään lainan kuukausieristä, ei lainan hakemiselle ilman liitteitä ole mitään estettä. Muista vain kilpailuttaa lainat ensin palvelumme kautta, jotta löydät varmasti markkinoiden edullisimman vaihtoehdon!

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.