Lainaa netistä heti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Lainaa netistä heti tilille. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Lainaa netistä

Suomalaiset nostavat ahkerasti lainaa netistä

lainaa netistäVielä jokunen vuosikymmen sitten oli Suomessa erittäin vaikeaa saada lainaa. Lainan saanti ei välttämättä riippunut edes tuloista, vaan myös pankin johtajan kanssa täytyi olla hyvää pataa, jonka lisäksi taloudessa oli pulaa rahasta. Sittemmin Suomen liityttyä EU:hun ja Euroon, ja poliitikkojen siirrettyä rahanluontioikeus Suomen keskuspankilta yksityisille liikepankeille, on lainan saanti ollut jatkuvasti helpompaa. Tämä muutos on vauhdittanut Suomen talouskasvua ja mahdollistanut hyvinvoinnin kasvun. Samalla suomalaiset ovat alkaneet ottaa entistä enemmän erilaisia lainoja, joilla rahoitetaan nykyään myös kulutusta ja erilaisia hankintoja. Asuntolaina on kuitenkin yhä edelleen suomalaisten suosituin laina. Nykyisin minkä tahansa lainan hakeminen käy kätevästi netin välityksellä.

Lainaa kannattaa ottaa aina vain tarpeeseen

Lainaa kannattaa ottaa silloin, kun siitä on jotain hyötyä kuluttajalle. Melkein jokaiselle ihmisille tulee tarvetta lainalle, sillä elämään voi aina ilmestyä odottamattomia menoja. Usein lainoilla paikataan myös tulojen ja menojen välistä erotusta, joka voi johtua siitä, että laskun eräpäivä voi olla ennen tilipäivää. Järkevintä on ottaa lainaa silloin, jos haluaa sijoittaa itseensä tai omaan liiketoimintaansa. Harva yrittäjä tai miljonääri on pystynyt luomaan oman menestyksensä ilman rahoittajia.

Millaisiin asioihin lainaa kannattaa ottaa?

Jokaisella saattaa olla raha-asioiden kanssa joskus hankaluuksia ja henkilökohtainen talous voi syystä tai toista olla kenellä tahansa väliaikaisesti solmussa. Tällöin kannattaa ehdottomasti harkita lainan ottamista. Mikäli raha-asiat ovat pahasti vialla, kannattaa kuitenkin ennen lainan ottamista keskustella velkaneuvojen kanssa, joiden palvelut ovat Suomessa usein täysin ilmaisia. Akuutin rahantarpeen uhatessa voi velan ottaminen olla kuitenkin helpoin vaihtoehto. Etenkin jos kyse on lääkityksen uusimisesta, uusista silmälaseista, bussilipusta tai jostakin sellaisesta välttämättömästä menosta, jonka avulla kuluttaja voi päästä yli pinteestä ja maksaa velkansa mahdollisimman nopeasti takaisin. Usein jokainen on oman elämänsä asiantuntija, jolloin osaa itse arvioida parhaiten, mihinkä lainaa tarvitsee, sillä ihmisten prioriteetit ja arvot ovat elämässä kuitenkin hyvin erilaiset.

Kilpailuttaminen kannattaa aina

Nykyisin Suomessa on mahdollista lainojen kilpailuttaminen netissä, mikäli hakija on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa. Näin kuluttajalla on mahdollista säästää lainanhoitokuluissaan, jolloin takaisinmaksu helpottuu. Sivustollamme kuluttaja voi vertailla eri pankkien lainatarjouksia ja saada tarjouksen suoraan eri pankeilta ja rahoituslaitoksilla. Mikäli kuluttajalla on useita eri lainoja tai vippejä ja vieläpä eri pankeista, on kilpailutuksen avulla lainat mahdollista niputtaa yhtään, jolloin käytännössä hänen täytyy lyhentää vain yhtä lainaa. Tämä ei paitsi mahdollisesti alenna lainojen kokonaiskorkoa, vaan myös helpottaa lainan hoitamista kun se tehdään ainoastaan yhden tahon kanssa. Kilpailuttamisen voi tehdä monta kertaa, mutta asiakkaan on hyvä muistaa, että korot seuraavat aina markkinakorkoja, eikä halpoja korkoja ole aina saatavilla. Kilpailutus sivustomme kautta mahdollistaa 100–60 000 euron suuruiset lainasummat 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainan myöntämisen jälkeen lainan voi nostaa vaikka heti tilille.

Lainaa verkossa – Haitko netistä lainaa ja raha-asiat ovat nyt solmussa?

Ylivelkaantuminen on kasvanut isoksi ongelmaksi Suomessa ja asiaan on jouduttu puuttumaan eduskunnassa asti. Ylivelkaantuminen aiheuttaa erilaisia sosiaalisia ongelmia ja voi pahimmillaan aiheuttaa henkilön syrjäytymisen yhteiskunnasta. Velanperintä on Suomessa erittäin tehokasta, eikä velkoja saa Suomessa myöskään koskaan anteeksi, vaan ne on aina maksettava takaisin. Tästä syystä kuluttajan kannattaa aina harkita lainanottoa hyvin tarkkaan. Lainaa ei kannata ottaa, mikäli lainansaajalla ei ole mahdollisuutta maksaa lainaa takaisin sopimuksessa määritellyn maksuajan mukaisesti. Lainaa ei myöskään koskaan kannata ottaa kerskakulutukseen, kuten esimerkiksi turhiin vaatteisiin, uhkapeleihin tai ulkomaanmatkoihin. Ennen ostosta kannattaa aina miettiä tarkkaan, tarvitseeko todella kyseistä tuotetta tai palvelua. Toisaalta jokaisen tarpeet ovat erilaiset. Näin ollen lainaa kannattaa hakea vain silloin, jos on varma omasta takaisinmaksukyvystä.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.