Lainaa nopeasti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Lainaa nopeasti tilille. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Lainaa nopeasti vai järkevästi?

Jokainen tarvitsee joskus lainaa nopeasti

lainaa nopeastiSuurin osa suomalaisista rahoittaa päivittäistä elämistään tai hankintojaan lainavaroilla. Harvalla on varaa ostaa uutta autoa käteisellä, vaan autokauppiaan kanssa sovitaan lainasopimus, jota lyhennetään kuukausittain. Toinen loistava esimerkki on asunnot, joiden hankkimiseksi suomalaiset nostavat yleensä pankista lainaa. Vaikka säästäminen on aina fiksumpaa kuin velaksi eläminen, mahdollistaa laina korkeamman elintason saavuttamisen nopeammin kuin säästäminen. Säästämisessä ei aina isojen hankintojen kanssa ole myöskään aina mitään järkeä, sillä mitä järkeä olisi säästää esimerkiksi asuntoa varten 20 vuotta ja asua tuo aika vuokralla? Lainan avulla ihmisellä on mahdollista päästä omiin tavoitteisiinsa huomattavasti nopeammin, ja toteuttaa myös omia unelmiaan.

Lainaa saa myös nopeasti

Lainan hakemista ohjaa aina tarve saada ostetuksi jotakin. Usein nämä ovat harkittuja hankintapäätöksiä, kuten asunto, kulkuneuvo jne. Välillä ihmisen elämässä tapahtuu kuitenkin asioita, jotka aiheuttava yllättäviä menoja edellyttäen nopeaa rahantarvetta. Ihminen tai joku hänen lähipiirissään saattaa sairastua tai jäädä työttömäksi. Myös yllättävä kuolemantapaus laukaisee monissa talouksissa yllättäviä rahareikiä. Esimerkiksi läheisen yllättävän kuolemantapauksen johdosta perintöverot saattavat nousta yllättävän korkeiksi aiheuttaen näin mahdollisen käteisen tarpeen. Suomessa ei myöskään ylimääräisiin veroihin, sakkoihin tai viranomaismaksuihin saa neuvoteltua juurikaan ylimääräistä maksuaikaa, vaan ne on maksettava välittömästi. Joillakin taas menojen ja tulojen välinen keskimääräinen ero on niin pieni, että pienikin yllättävä meno voi riistää talouden kokonaan raiteiltaan. Onneksi näissä tapauksissa kuluttajilla on mahdollisuus ottaa lainaa.

Lainaa ei Suomessa saa tilattua enää pelkällä tekstiviestillä lainmuutoksen jälkeen, mutta lainaa on edelleen mahdollista saada erittäin nopeasti, usein jopa sanama päivänä. Hakemus tehdään internetin kautta, ja yleensä se käsitellään automaattisesti, mikä mahdollistaa sen salamannopean myöntämisen. Erityisesti erilaisten pikavippien tarjoajat pyrkivät erottautumaan tavallisista pankeista nopealla palvelullaan. Nopeuden kääntöpuolena on usein myös kova hinta, etenkin siinä tapauksessa jos kyse on täysin vakuudettomasta lainasta. Todellinen vuosikorko voi olla erittäin suuri, jolloin nopea laina voikin ajaa hakijan talouden kuralla. Nopeaa lainaa kannattaa kuitenkin ottaa aina niissä tapauksissa, jossa rahan tarve on erittäin akuutti, eikä hakijalla ole yhtään aikaa odotella pitempää lainapäätöstä. Esimerkkinä voidaan antaa esimerkiksi akuuttia hoitoa vaativa hammaskipu, jota ei ole mahdollista hoitaa kunnallisesti.

Lainaa aina fiksusti

Ylivelkaantuminen on kasvava ongelma myös Suomessa ja se aiheuttaa huomattavia ongelmia yhteiskuntaan. Pahimmillaan ylivelkaantuneet syrjäytyvät, mikä vaikuttaa negatiivisesti kansantalouteen kun näiden ihmisten työpanosta ei saada valjastettua yhteiskunnan hyväksi.

Lainaa kannattaa tästä syystä ottaa aina harkiten ja viisaasti. Vaikka rahantarve olisikin erittäin akuutti, kannattaa aina huokaista syvään ja miettiä ensin mistä mahdollisen lainan saisi halvimmalla. Eri palveluntarjoajia kannattaa ehdottomasti verrata keskenään, eikä koskaan nostaa lainaa vain pelkän mainoksen perusteella. Sivustomme tarjoaa lainan hakijalla ainutlaatuisen mahdollisuuden löytää kaikkien rahoituslaitosten ja pankkien vakuudettomat lainatarjoukset samasta paikasta. Näin voit helposti vertailla lainojen kustannuksia eli korkoprosentteja sekä mahdollisia lainasummia.

Kilpailutus kannattaa aina

Sivustomme kautta onnistuu myös lainojen kilpailutus, jonka avulla voit pyytää lainatarjouksia suoraan rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Tämä onnistuu kunhan hakija on yli 18-vuotias ja luottotiedot ovat kunnossa. Kilpailutus koskee usein 100 – 60 000 euron suuruisia lainatarjouksia. Kilpailutuksen avulla lainan kustannusta voi olla mahdollista laskea. Hakijan on kuitenkin hyvä muistaa, että lainaa kannattaa ottaa vain silloin, kun hakijalla on mahdollisuus maksaa laina sopimuksen puitteissa takaisin. Lyhentämätön laina aiheuttaa isoja kustannuksia ja voi pahimmillaan johtaa luottotietojen menettämiseen.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.