Lainaa nyt - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Lainaa nyt. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Lainaa nyt

Lainaa nyt – Kilpailuta tai vertaile

lainaa nytElämä osaa joskus yllättää. Jopa 12 prosenttia Suomen väestöstä elää köyhyysrajan yläpuolella, ja jopa monet keskituloiset vain hädin tuskin sinnittelevät päivästä toiseen. Monella raha riittää juuri ja juuri tavalliseen elämisen ja terveyden menoihin, kuten vuokranmaksuun, ruokaan ja laskujen maksamiseen. Tällaisessa tilanteessa ei ole varaa yllätyksiin, ja kun niitä tulee, voi tilanne olla ihmiselle hyvin ahdistava. Mistä saa rahaa, kun sitä ei ole eikä ole ketään, keneltä lainata?

Lainan tarpeet vaihtelevat laidasta laitaan

Lainan tarpeita on yhtä paljon kuin ihmisiäkin. Joskus ne syntyvät hyvinkin yllättäin, eikä silloin ole varaa aikailuun. Aina tällaiset nopeaa reagointia vaativat yllätykset eivät suinkaan ole negatiivisia, vaan esimerkiksi yllätyksenä tullut perheenlisäys voi panna perheen talouden heittämään häränpyllyä alta aikayksikön.

Toisinaan myös hieman negatiivisemmatkin koitokset koettelevat ihmisiä, kun esimerkiksi auto hajoaa, talosta löytyy kosteusvaurio tai hammassärky yltyy niin sietämättömäksi, että se on pakko hoitaa heti. Tällöin menot saattavat hetkessä hypätä jopa tuhansiin euroihin, mikä on sellainen summa, jota monikaan ei uskalla pyytää lainaksi perheenjäseniltä tai tuttavilta. Kovinkaan monella ei myöskään ole näin paljoa ylimääräistä antaa lainaksi. Lisäksi rahan lainaamiseen sukulaisilta tai tuttavilta liittyy aina paineita ja tietynlainen häpeän tunne, kun oma kehno rahatilanne pitää myöntää julkisesti. Siksi monessakin tapauksessa on helpompaa ja monin puolin järkevämpää turvautua pankkien tai rahoituslaitosten apuun.

Lainaa nyt ja luottotiedot pilalle tulevaisuudessa?

Onko lainaa mahdollista saada heti tilille? Kyllä on. Voit hakea jopa kymmeniä tuhansia euroja pikalainaa ja saada päätöksen lainan saamisesta minuuteissa, minkä jälkeen voitkin nostaa lainan tilillesi. Muista kuitenkin aina punnita tilannetta tarkkaan, ennen kuin teet päätöksen hakea lainaa. Mieti aina tarkkaan, onko tilanteesi oikeasti sellainen, että lainaa tarvitaan. Hae lainaa vain silloin, kun sen käyttötarkoitus liittyy pakollisiin elämiseen ja terveyteen liittyviin kuluihin.

Mieti aina, millaisella maksuajalla pystyt realistisesti maksamaan lainan takaisin, ja mikäli tiedät, ettet pysty suoriutumaan takaisinmaksusta, jätä laina hakematta alkuunsa. Älä koskaan hae lainaa maksaaksesi pois edellistä lainaa, sillä tämä tekee sinut erityisen alttiiksi velkakierteeseen joutumiselle. Muista myös ennen lainan hakemista tarkistaa, että sinulle voidaan myöntää lainaa. Lainatarjouksia saadaksesi sinun on oltava vähintään 18 vuoden ikäinen ja puhtaat luottotiedot omaava.

Vertaile tai kilpailuta laina nyt sivustomme avulla ja nosta tilille vaikka heti

Mikäli olet tilanteessa, jossa tarvitset kipeästi lainaa, voit aina turvautua palvelumme apuun. Palvelun avulla vertailet ja kilpailutat lainat minuuteissa, ja voit nostaa lainan tilille vaikka heti. Vertailemme kerralla kaikki Suomessa vakuudetonta lainaa tarjoavat pankit sekä luottolaitokset. Vertailun avulla voit katsoa, millaisia lainasummia ja korkoprosentteja mitkäkin luotontarjoajat ovat valmiina tarjoamaan ja voit myös pyytää tarjouksen suoraan rahoituslaitoksilta tai pankeilta.

Muistathan kuitenkin, että kilpailutuksesta voit saada lainatarjouksia vain, mikäli sinulla on ikää yli 18 vuotta ja luottotietosi ovat täysin kunnossa. Kilpailutuksen avulla voit pyytää lainatarjouksia 100 € – 60 000 € lainoille. Lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee sen mukaan, millainen sinun elämäntilanteesa ja tarpeesi on. Lainoja saakin kauttamme 1 – 15 vuoden maksuajalla, eli niin lyhyemmän kuin pidemmänkin maksuajan lainat onnistuvat hyvin.

Mieti aina tarkkaan, millainen lainasumma ja takaisinmaksuaika sopivat sinulle parhaiten. Aina se kaikkein edullisimmalta vaikuttava laina ei olekaan sinun tilanteeseesi se sopivin, vaan voi hyvin olla, että jokin muu laina käykin sinulle loppujen lopuksi paljon edukkaammaksi.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.