Lainaa työttömälle - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Lainaa työttömälle. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Lainaa työttömälle

Lainaa työttömälle – kilpailuta tai vertaile

lainaa työttömälleKun tarvitsee lainaa, voi elämätilanne olla monenlainen. Silloin voi olla töissä, lomautettuna tai vaikka työtön. Jos on työttömänä, voi silloinkin saada lainaa. Ja silloin lainan tarve usein vasta onkin, kun rahaa tulee tilille vähemmän kuin töissä ollessa. Vaikka ei ole töitä, voi silloinkin olla haaveita, ja niitäkin pitää saada voida täyttää. Kaikki lainapalvelut eivät myönnä lainaa, jos on työtön. Mutta moni myöntää, ja sellaiset lainanmyöntäjät löydetään helpoiten lainavertailusivustolta.

Vaikka työttömänä voi olla enemmän aikaa kuin työssä käydessä, ei aikaa silti kannata käyttää turhiin asioihin. Jokaisen lainaa tarjoavan tahon sivujen selailu veisi turha aikaa. Kannattaakin etsiä ne kaikki kerralla esille lainavertailustamme. Samalla voi vertailla montaa muutakin asiaa lainan saamiseen ja lainaehtoihin sekä muihin lainan tärkeisiin asioihin liittyen.

Lainaa työttömällekin vaikka heti

Työtön voi saada lainaa lyhyelläkin varoitusajalla. Kun se sopivin lainantarjoaja löytyy, voi lainahakemuksen laittaa menemään vaikka heti. Sellaiset lainat, joita työttömät voivat saada, ovat yleensä sellaisia, joissa ei vaadita todistuksia esimerkiksi luottotiedoista ja muista maksukykyyn liittyvistä asioista. Niiden toimittaminen vie aikaa, joten työttömälle sopivat lainat voidaan saada käyttöön nopeasti. Sellaisen lainan voi saada vaikka saman päivän aikana. Ensin pitää kuitenkin vertailla eri lainojen korkoprosentteja sekä muita oleellisia asioita.

Laina pitää maksaa takaisin elämäntilanteesta riippumatta

Työttömyys ei ole mikään syy jättää lainaa maksamatta. Jos lainaa ei kykene maksamaan takaisin, voi siitä aiheutua suuria ongelmia. Sen takia lainaa ei missään nimessä pidä ottaa silloin, jos ei ole varma siitä, että sitä pystyy maksamaan takaisin. Jokaisen pitää olla siitä ehdottoman varma, vaikka olisikin töissä. Sen takia lainaa ei pidä ottaa liikaa eikä liian nopealla maksuajalla. Työtön ei yleensä saa kovin suuria lainamääriä, joten liikaa ei tule edes sen puolesta otettua. Tässäkin on hyvänä apuna lainavertailusivusto, jossa voi kokeilla, millaisen lainan saa sillä määrällä, jonka kykenee työttömyyskuukausina maksamaan takaisin.

Lainaa työttömälle ainoastaan, jos tulot ovat hyvät

Kaikki työttömät eivät tietysti saa työttömyyteen tukea samaa määrää kuukaudessa. Jos on jäänyt työttömäksi hyväpalkkaisesta työstä, voi tuki olla melko suurikin. Moni voi olla jo lähes varma siitä, että tulee pääsemään piakkoin takaisin työelämään. Siksi lainaa voi hankkia jo silloin, kun on työtön. Mutta koskaan ei voi olla varma, että työtä saa piakkoin. Siksi lainaa ei tule ottaa koskaan liikaa sen hetkiseen elämäntilanteeseen nähden.

Miksi hakea lainaa juuri työttömänä ollessa?

Moni voi miettiä, että miksi lainaa pitäisi hakea juuri silloin, kun on työtön. Se miksi sitä kannattaa hakea juuri silloin, liittyy moneen asiaan. Jos tarkoitus on esimerkiksi tehdä remonttia, johon tarvitsee lainaa, on silloin ehkä remontoimiselle parhaiten aikaa. Työssä ollessa ei aikaa jää välttämättä remontoimiseen, ja se pitää teettää jollakin muulla. Silloin remontista tulee kalliimpi, kun sitä ei tee itse.

Sekin voi olla hyvä syy hankkia lainaa, jos sen saamisesta on hyötyä työllistymisessä. Jos on saanut kutsun haastatteluun, mutta paikkaan pitää matkustaa, voi siihen tarvita ylimääräistä rahaa. Silloin kannattaa silti olla aika varma, että työpaikan saa, kunhan sinne haastatteluun pääsee. Ehkä haastatteluun pitää hankkia myös siistit vaatteet. Jos siihen ei ole varaa, siihenkin saa apua lainalla. Työttömänä voi miettiä myös sitä vaihtoehtoa, että perustaisi oman yrityksen. Sellaiseen voi tarvita alkupääomaa. Jos sitä ei saa mistään muualta, voi tilanteen ratkaista lainalla. Laina voi olla työttömälle ainoa ratkaisu, jonka avulla voi taas päästä kiinni työelämään.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.