Lainaa ulkomailta - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Lainaa ulkomailta. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Lainaa ulkomailta

Lainaa ulkomailta: Mitä tulee ottaa huomioon?

lainaa ulkomailtaMoni on törmännyt ikävään tilanteeseen, jossa lainahakemus palaa bumerangina takaisin, kerta toisensa jälkeen hylättynä. Tämä tilanne on yllättävän monelle suomalaiselle täysin realistinen, sillä erityisesti pankkien tiukat ehdot voivat katkaista lainanhaun heti alkuunsa. Onneksi et ole tässä tilanteessa yksin, sillä myös monet muut suomalaiset ovat päättäneet suunnata katseensa ulkomailla sijaitseviin vaihtoehtoihin, kun suomalaiset rahoituslaitokset näyttävät punaista valoa kerta toisensa jälkeen.

Lainaa ulkomailta – Kilpailuta tai vertaile

Suomessa toimii tänäkin päivänä lukuisia vakuudettomia lainoja tarjoavia ulkomaalaisia toimijoita. Näiden joukossa on tuttujen ruotsalaisten pankkien ja rahoituslaitosten lisäksi erityisesti norjalaisia, tanskalaisia ja virolaisia toimijoita. Näiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainat ja korot voivat toisinaan jopa päihittää suomalaisten toimijoiden tarjoamat lainat, joten lainan hakeminen ulkomailta voi monesti osoittautua varteenotettavaksi vaihtoehdoksi.

Tässä mielessä on kuitenkin hyvä muistuttaa, että pohjoismaalaisilla ja yleisesti ottaen eurooppalaisilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on varsin samansuuntaiset ehdot kuin mitä suomalaiset toimijat ovat hakijoilleen asettaneet. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lainan hakeminen ja saaminen ulkomailta voi olla aivan yhtä vaikeaa kuin Suomestakin, varsinkin, jos omat luottotiedot eivät ole puhtaat. Toisinaan jatkuvat hylätyt lainahakemukset kannattaisi kenties ottaa merkkinä siitä, että nyt ei ole oikea aika hakea lainaa. Näin ollen oma taloudellinen tilanne kannattaakin aina saada ensin kuntoon, ennen kuin lainaa lähtee hakemaan, oli se sitten kotimaasta tai ulkomailta.

Joka tapauksessa, jos päätät lähteä hakemaan lainaa ulkomaalaiselta toimijalta, suosittelemme lämpimästi, että kilpailutat lainat ensin palvelumme kautta. Kilpailutuksen avulla voit löytää kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten keskuudesta markkinoiden edullisimman koron ja juuri niillä lainaehdoilla, joita itse etsit. Lisäksi lainojen vertailu auttaa sinua vertailemaan eri lainojen todellisia vuosikorkoja, jotka kertovat nimelliskoron lisäksi, mitä muita kuluja ja palvelumaksuja lainaan mahdollisesti liittyy. Tällä tapaa saat yksityiskohtaisemman kuvan siitä, mikä lainatarjouksista sopii parhaiten juuri omaan tilanteeseesi.

Vertailumme avulla saat siis tietoa myös ulkomailla sijaitsevien luotontarjoajien korkoprosenteista ja lainasummista. Voit saada kilpailutuksen kautta lainatarjouksia, mikäli olet yli 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Kilpailutuksen avulla voit hakea lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka, 1–15 vuoden maksuajalla, ja vain yhdellä lainahakemuksella. Mikä parasta, voit saada hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat tilille jopa muutamassa minuutissa.

Lainaa ulkomailta vai kannattaako hakea lainkaan?

Ulkomailta lainan hakemisessa on aina omat riskinsä. Monet huijarit liikkuvat tänä päivänä verkossa ja käyttävät vääjäämättä hyödykseen epätoivoisessa tilanteessa olevia lainanhakijoita. Tässä mielessä siis ulkomailta haettavan lainan kanssa tulisi olla todella tarkka.

Erityisesti sellaisia lainantarjoajia kannattaa välttää, jotka lupailevat liikaa. Laina on edelleen laina, joka tulee maksaa aina takaisin. Lisäksi kannattaa kiertää kaukaa sellaiset toimijat, jotka pyytävät lainan myöntämiseksi ennakkomaksua. Tämä ennakkomaksu voi liikkua esimerkiksi palvelu- tai tarkastusmaksun nimellä. Lisäksi toimijasta kannattaa aina tehdä nopea Google-haku ja selvittää, millaisia kokemuksia muilla asiakkailla on ollut. Jos toimijasta ei löydy tietoa tai tietoa on niukasti (negatiivisista asiakaskokemuksista puhumattakaan) kannattaa tällaiset toimijat jättää poikkeuksetta pois päiväsuunnitelmasta.

Mieti myös tarkkaan, tarvitsetko todella lainaa. Lainaa ei kannata koskaan hakea, jos et olet varma, että pystyt maksamaan sen takaisin. Jos siis kuukausitulosi ovat olemattomat tai lainan myötä menosi ylittävät tulosi, kannattaa tällöin lainan hakemista lykätä. Jos kuitenkin tienaat säännöllisesti ja olet tehnyt lainallesi toimivan maksusuunnitelman, ovat netistä haettavat vakuudettomat lainat oivallisia tapoja arjen pienten ja äkillisten menojen kattamiseen.

Ulkomailta lainaamisessa on omat riskinsä, mutta myös omat mahdollisuutensa. Parhaassa tapauksessa voit neuvotella itsellesi Suomen markkinoita huomattavasti paremman koron. Tämä voi kuitenkin viedä hieman enemmän aikaa, sillä ulkomaisiin toimijoihin ja heidän ehtoihinsa kannattaa tutustua entistäkin tarkemmin. Onneksi sivustomme vertailu- ja kilpailutuspalvelut auttavat sinua tässä prosessissa!

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.