Lainaa netistä heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae lainaa netistä. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Lainaa netistä

Lainaa netistä

Moni meistä osaa aivan varmasti samaistua tilanteeseen, jossa edessä on suurempi hankinta tai yllättävä lisäkulu, mutta pankkitili ammottaa tyhjyyttään. Tällaisissa tapauksissa lainan hakeminen voi auttaa eteenpäin erityisesti silloin, kun rahat ovat syystä tai toisesta tilapäisesti lopussa.

Lainaa netistä helposti ja nopeasti

lainaa netistäSuunnittelit sitten asunnon, auton tai kesämökin ostoa, omat säästöt harvoin riittävät suurten summien maksamiseen kokonaan. Lainan hakeminen on usein ainoa vaihtoehto isompien ostosten rahoittamiseen. Suurlainojen lisäksi vaihtelevat elämäntilanteet voivat vaatia myös pienemmän lainan hakemista; esimerkiksi auton korjaamista, lomamatkaa tai yllättävää sairastumista varten. Tällaiset tilanteet ovat tasapainoisessakin elämässä täysin normaaleja, eikä lainan ottamista tarvitse pelätä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu lainasuunnitelma voi tuoda suurta helpotusta silloin, kun elämä alkaa yllättäen heitellä ja pankkitili ammottaa tyhjyyttään.

Pankkien lisäksi lainaa voi hakea netissä myös muilta luotto- ja rahoitusyrityksiltä. Siinä missä suuret asuntolainat tai autolainat vaativat aina henkilökohtaisia käyntejä pankeissa, pienemmät luotot voi hakea helposti myös netissä. Tänä päivänä Suomessa toimii useita kymmeniä luoton tarjoajia, joiden avulla lainaa voi hakea muutamasta kymmenestä eurosta jopa kymmeneen tuhanteen euroon. Lainojen laina-ajat, korot ja muut kulut riippuvat aina luoton myöntäjästä.

Nykypäivänä lainan hakeminen netissä on siis helpompaa kuin koskaan. Yksinkertaisimmillaan lainaa voidaan hakea täyttämällä helppo lomake muutamalla klikkauksella, vaikka mukavasti vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Itseasiassa tänä päivänä suurin osa kuluttajalainoista haetaankin netin kautta, oli kyseessä sitten pankki tai mikä tahansa muu luoton myöntäjä. Myös esimerkiksi opintolainat, joustoluotot ja pikavipit myönnetään nykyään enimmäkseen täysin ilman fyysistä kontaktia hakijan ja luoton myöntäjän välillä. Lainan hakeminen netissä ei myöskään vaadi vakuuksia eikä lainantakaajia, ja nämä osaltaan ovat vaikuttaneet netissä haettavien lainojen suosion kasvuun.

Lainaa netistä heti tilille

lainaa netistä heti tililleUseiden kymmenien luoton myöntäjien mukana on tullut myös lukuisia eri vaihtoehtoja siihen, mistä hakea loppujen lopuksi lainaa. Ennen lainan hakemista eri pankkien ja luotonmyöntäjien tarjouksia kannattaa aina vertailla keskenään. Tänä päivänä suosittu lainojen kilpailuttaminen on johtanut myös siihen, että useat luotontarjoajat ovat laskeneet korkojaan ja muita lainoista aiheutuneita kulujaan pysyäkseen kilpailussa mukana. Pienemmissä lainoissa säästöt pyörivät yleensä vain muutamissa kymmenissä euroissa, mutta esimerkiksi kymmenen tuhannen euron lainassa lainan kilpailuttaminen voi tuoda lainaan jo merkittäviä säästöjä.

Suosituin netin kautta haettu laina on tänä päivänä pikalaina, eli niin sanottu pikavippi. Pikavippi on nopea ja helppo laina, jonka summat vaihtelevat muutamasta kymmenestä euroista useisiin satoihin euroihin. Keskimääräisesti pikavippejä myönnetään 500 euron molemmin puolin. Näissä tapauksissa lainapäätöksen saa yleensä heti, ja rahat ovat tilillä viimeistään 24 tunnin kuluessa lainapäätöksen hyväksymisestä. Muita suosittuja lainoja netissä ovat muut kulutusluotot, kuten joustoluotot, joiden lainasummat pyörivät yleensä muutamassa tuhannessa euroissa. Suuremmissa hankinnoissa myös isompien lainojen hakeminen netissä on mahdollista, suurimmat netissä myönnettävät lainat liikkuvat yleensä 10 000 euron molemmin puolin.

Lainaa netistä omilla pankkitunnuksilla

lainaa netistä pankkitunnuksillaTänä päivänä lainan hakeminen on tehty todella vaivattomaksi. Luottoa voi hakea sähköisesti, nopeasti ja vaivattomasti meidän sivustoltamme, ja lainatarjoukset saat suoraan omaan sähköpostiisi. Näin sinulla on riittävästi aikaa tutustua rauhassa lainatarjouksiin ja vertailla eri luotonmyöntäjien tarjoamia korkoja ja kuluja. Sivustomme kautta voit saada yhdellä ja ainoalla hakemuksella lainaa helposti ja nopeasti, yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Varmista vain ennen lainahakemuksen täyttämisestä, että olet yli 20-vuotias ja tienaat bruttona vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Sisäänkirjautuminen vaatii vain omat henkilökohtaiset pankkitunnukset. Muita vaatimuksia me emme omasta puolestamme sinulta vaadi!

Lainaa netistä heti

Hakemalla lainaa sivustomme kautta, hyödyt palvelusta muun muassa seuraavasti:

  • Eri luottolaitosten lainojen ja korkojen vertailu ja kilpailutus käy nopeasti ja helposti
  • Voit täyttää lainahakemuksen helposti kotona älypuhelimella tai tietokoneella
  • Säästät aikaa täyttämällä vain yhden hakemuksen kymmenien eri hakemusten sijasta
  • Saat lainatarjoukset suoraan omalle käyttäjätilillesi ja sähköpostiin
  • Lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta

Muista myös, että hakeminen ei sido sinua hakemaan lainaa ollenkaan; jos sopivaa tarjousta ei tule vastaan, voit jättää vapaasti lainan nostamatta. Lomakkeen täyttäminen, kilpailutus ja lainatarjouksen hyväksyminen on sinulle myös maksutonta, eikä itse hakuprosessista aiheudu lisäkustannuksia. Tutustu kuitenkin tarkasti eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksiin, ja lue lainaehdot huolellisesti, ettei lainan maksuvaiheessa sinulle ala kertyä ylimääräisiä ja odottamattomia kuluja.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.