Pikavippi heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi heti tilille. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Pikavippi 30€

Ihmiset ovat siitä erikoisia otuksia, että meillä jokaisella on täysin uniikki elämä ja suhtautuminen siihen, vaikka puitteet ja miljöö olisivat samat. Sen takia meillä ihmisillä on myös eri elämäntilanteissa tarvetta rahalle – yhdet haluavat aina hiukan enemmän, toisilla yllättävä meno tuo lisätarvetta arkeen, ja jotkut puolestaan tarvitsevat pienen summan lisää helpottamaan arjen pyörittämistä.

Pikavippejä on tarjolla monia erilaisia. Siksi onkin aina viisasta vertailla eri lainoja, ennen kuin suin päin valitsee pikavipin tarjoajan. Tässä artikkelissa saat vinkkejä siihen, miten lainaa kannattaa lähteä etsimään, ja millaisilla summilla lainoja voi hakea. Saat myös vastauksen siihen, voiko pientä – esimerkiksi 30 € arvoista – pikavippiä saada vertailupalveluiden kautta. Lue lisää!

Kilpailuta laina ja pikavippi

Pikavippi 30

Aina, kun etsit itsellesi pikavippiä helpottamaan elämäntilannettasi, muista kilpailuttaa lainan tarjoajat. Lainan – eli tässä tapauksessa pikavipin – kilpailuttamisella saavutat monia etuja ennen kuin teet päätöksen. Palvelussamme tarjoamme sinulle erinomaisen välineen pikavippien vertailuun.

Kun etsit pikavippiä, muista siis ensimmäisenä tehdä lainallesi tai pikavipillesi vertailu netissä. Netissä toimiva lainojen ja pikavippien vertailupalvelu on nopea ja helppokäyttöinen, ja se kattaa monia eri lainanantajia. Lainojen vertailupalvelussamme saat yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen tarjouksen haluamallesi summalle. Palvelun kautta vertailluissa lainoissa korotkin pysyvät inhimillisenä, sillä pikavippien korot on palvelussamme alkaen 4,5 %. Tämä on huomattavasti edullisempaa, kuin normaaleissa pikavipeissä, joissa korot voivat kohota pilviin.

Pikavippien vertailupalvelun kautta voit tarkastella korkojen ja eri lainanantajien lisäksi sitä, millaisia laina-aikoja eri rahoituslaitokset ja pankit tarjoavat pikavipille tai lainalle. Vertailupalvelun kautta laina-ajat vaihtelevat lyhyemmistä vuoden laina-ajoista aina 15 vuoden laina-aikaan saakka.

Pikavippi 30

Jos tarvetta on aivan pienille summille, on siihenkin tarjolla monia erilaisia palveluita. Mahdollista on hakea pikavippiä jopa vain 30 € suuruisena. Onkin itseasiassa varsin yleistä, että haettavan pikavipin summa ei olekaan aina satoja euroja, vaan usein puhutaan melko pienistä summista.

Pienikin rahallinen helpotus arkeen silloin kun tarve on suurin on asia, joka helpottaa käytännön asioiden hoitamista että vie painoa pois harteilta. Siksi onkin hyvä, että lainoja vertailevat palvelut ottavat huomioon myös aivan pienet lainat, ja pieniä lainoja tarvitsevat ihmiset.

Pikavippi, pieni tai suuri, kannattaa aina kilpailuttaa sivustollamme. Vertailun avulla takaamme sen, että saat normaalia alhaisemmat korot lainalle tai pikavipille. Saat myös helposti yhteen näkymään jopa yli 25 eri lainanantajan ja pankin tarjoukset.

Mitä vielä mietit? Pankit odottavat lainahakemustasi!

Palvelussamme on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka odottavat hakemustasi! Jätä ilmainen lainahakemus jo tänään. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.