Pikavippi heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi heti tilille. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Pikavippi 5000€

Joskus elämä voi yllättää. Tällöin voi äkillisesti tulla tarve suurellekin rahamäärälle johonkin pakolliseen hankintaan tai elämän kuluun. Tällaisia äkillisiä rahatarpeita voivat olla vaikkapa auton rikkoutuminen ja sen korjaaminen, jotta pääset liikkumaan töihin, asuntolainan lyhentäminen tai vuokran maksaminen, jotta saat jatkossakin asua kotonasi tai esimerkiksi äkillisen sairastumisen mukanaan tuomat kustannukset, jos esimerkiksi satut sairastumaan tai joutumaan sairaalaan ulkomaanmatkan aikana.

Kaikissa näissä edellämainituissa tapauksissa kustannukset saattavat olla niin suuret, jopa tuhansia euroja, ettei sukulaisten tai perheenjäsentenkään antama laina välttämättä pelasta pinteestä. Rahaa myös tarvitaan äkkiä, joten oikeankaan lainan ottaminen ei aina ole vaihtoehto. Tällöin on onneksi vielä yksi vaihtoehto, joka saattaa pelastaa pinteestä, nimittäin pikavippi.

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on mediassa saanut usein melko negatiivisen sävyn, ja usein siitä puhutaan vain vakavan velkaantumisen yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan ole todellakaan koko totuus, vaan pikavipin päällimmäinen tarkoitus on aivan päinvastainen. Pikavippi on nimittäin kuin pelastusvene toivottoman tilanteen hyökyaalloissa.

Vaikka pikavippiä ei välttämättä kannata ottaa kaikkiin elämän tilanteisiin, on se paras vaihtoehto silloin, kun apua tarvitaan nopeasti. Pikavippiä voidaan ajatella niin sanotusti rahallisena ensiapuna. Pikavippi on laina, jonka hakija saa heti tililleen. Sinun ei siis tarvitse perustella lainaasi mitenkään, eikä käydä kuumottavia keskusteluja pankinjohtajan kanssa – laina myönnetään sinulle mukisematta, ja pääset pinteisestä tilanteesta nopeasti pois.

Pikavippejä on erilaisia

Jos sortuu ottamaan pikavipin toisensa perään, voi seurauksena pian olla velkakierre. Siksi pikavippejäkin kannattaa ottaa vain harkitusti. Tärkeä asia, minkä voit tehdä taloudellisen pinteen välttämiseksi, on tietenkin pikavippien vertailu. Kyllä, luit oikein. Pikavippejä on monia erilaisia, ja ne kannattaa todellakin vertailla keskenään. Parhaiten tämä käy kilpailuttamalla pikavipit palvelumme kautta.

Kilpailuttaessasi pikavipit sinun ei tarvitse itse tehdä mitään, vaan eri pankit ja rahoituslaitokset suorastaan kilpailevat saadakseen rahoittaa tarpeesi. Voit saada tarjouksia jopa 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Palvelumme kautta voit saada pikavippisi myös ennennäkemättömän pienillä koroilla, sillä kauttamme saatavien pikavippien korko on alkaen 4,5 %.

Tämä on siis huomattavasti edullisempi kuin tavalliset pikavipit, ja saattaa parhaimmillaan säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja rahaa. Takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta aina 15 vuoteen, riippuen siitä mikä sinulle parhaiten sopii. Sinä päätät! Kilpailutus on helppoa ja nopeaa, eikä sido sinua vielä mihinkään. Siksi lainat kannattaa aina kilpailuttaa ennen ottamista, oli kyseessä asuntolaina tai pikavippi. Säästöjä pukkaa!

Mitä vielä mietit? Pankit odottavat lainahakemustasi!

Palvelussamme on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka odottavat hakemustasi! Jätä ilmainen lainahakemus jo tänään. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.