Pikavippi heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi heti tilille. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Luotettava pikavippi

Mistä tunnistaa luotettavan pikavipin?

Luotettava pikavippiSanan “pikavippi” kuuleminen saattaa herättää monissa meistä negatiivisia ajatuksia. Viime vuosikymmenten aikana uutisiin on erityisesti noussut huonomaineisia juttuja pikavippien vuoksi velkaantuneista ihmisistä, pilviin nousseista koroista sekä huijariyrityksistä. Pikavippien maine ei epäilemättä kulje käsi kädessä luotettavuuden kanssa, ja on täysin ymmärrettävää, että monessa mielessä tämän paljon puhutun pikalainan hakeminen herättää kysymyksiä.

Pikavippitoiminta ovat kuitenkin muuttunut positiivisempaan suuntaan viime aikoina. Myös Suomen laki on ottanut esille näkyvämmin pikavippien ongelmat ja kiristänyt pikalainojen korkokattoa. Näihin rajoituksiin on myös odotettavissa lisäuudistuksia, jotka parantavat huomattavasti nimenomaan lainanhakijan asemaa. Uskaltaako pikavippiä kuitenkaan vielä hakea? Ja mistä luotettavan pikavipin voi tunnistaa?

Luotettava pikavippi

Ennen pikavipin hakemista lainanhakijan kannattaa aivan ensimmäiseksi kiinnittää huomiota luotonmyöntäjän pitkäikäisyyteen. Pitkään alalla toiminut rahalaitos on usein mitä parhaimpia merkkejä siitä, että kyseessä on luotettava pikavipin myöntäjä. Lisäksi pitkään toiminnassa ollut yritys antaa kuvaa myös siitä, että suurin osa asiakkaista on ollut tyytyväisiä palvelun laatuun, eikä toimintaan ole puututtu ylempien tahojen toimesta, esimerkiksi lakirikkomusten tai jopa rikostutkinnan lomassa.

Luotonmyöntäjän toiminnan pitkäikäisyyden lisäksi vanha kunnon Google auttaa selvittämään nopeasti ja helposti, mitä yrityksen vanhat asiakkaat ovat palvelusta pitäneet. Jos hakutuloksista satelee pelkkiä negatiivisia palautteita ja kommentteja, loogisesti kyseinen luotonmyöntäjä kannattaa suosiolla jättää pois. Omasta lähipiiristä kannattaa myös kysellä rohkeasti. On yllättävää miten moni suomalainen on loppujen lopuksi jossain vaiheessa elämäänsä hakenut, tai harkinnut hakevansa pikalainaa tai joustoluottoa. Läheisten ja ystävien suositukset (ja myös varoitukset) voivat usein osoittautua kultaakin arvokkaammaksi lähteeksi.

Luotettava luotonmyöntäjä ilmoittaa aina suoraan lainan todellisen vuosikoron ja lainaehdot. Jos nämä ehdot ovat jostain syystä hämärät tai vaikeasti ymmärrettävät, kannattaa kyseiset rahoituslaitokset jättää suosiolla väliin. Todellisen vuosikoron tulisi aina kertoa suoraan, paljonko lainalle loppujen lopuksi tulee hintaa nimelliskoron, ja muiden kulujen kuten avausmaksujen, tilinhoitokulujen ja muiden palvelumaksujen jälkeen.

Kun luotonmyöntäjän maine, todellinen vuosikorko ja muut lainaehdot on selvitetty, tutustutaan seuraavaksi luotettavuustestin läpäisseiden rahoituslaitosten lainatarjouksiin. Tänä päivänä netissä liikkuu useita kymmeniä luotonmyöntäjiä, ja yksittäisten lainatarjousten vertaaminen keskenään saa aikaan vain turhaa stressiä ja turhautumista.

Pikavippien kilpailuttaminen sivustomme kautta on erinomainen tapa tuoda yli 25 luotettavan pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset yhteen ja samaan paikkaan, jolloin eri pikavippien korkoja, lisäkuluja, avausmaksuja ja muita lainaehtoja on helppo vertailla keskenään. Lisäksi sivustomme kautta vertailtavien pikavippien korot ovat alkaen vain 4,5%, toisin sanoen huomattavasti edullisempia moneen muuhun pikavippiin verrattuna! Lainasopimuksesta riippuen myös laina-aikaa voi saada vuodesta jopa 15 vuoteen.

Mitä vielä mietit? Pankit odottavat lainahakemustasi!

Palvelussamme on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka odottavat hakemustasi! Jätä ilmainen lainahakemus jo tänään. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.