Hae lainaa nyt - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Hae lainaa nyt. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Hae lainaa

Hae lainaa – Kilpailuta tai vertaile

hae lainaaTervetuloa uudelle sivustollemme, jonka avulla voit vertailla ja kilpailuttaa lainatarjouksia! Sivustomme avulla voit nostaa lainan vaikka heti tilillesi! Kilpailutuksen avulla voit pyytää lainatarjouksia suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tämän jälkeen voit valita itsellesi sopivimman lainatarjouksen saamiesi tarjousten joukosta. Vertailemalla ja kilpailuttamalla eri vaihtoehtoja voit säästää yllättävän paljon. Tämän vuoksi lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen kannattaakin käyttää hetki aikaa – ja onneksi uusi sivustomme tekee koko prosessista entistä helpompaa! Lue siis artikkelimme huolellisesti läpi ja saat pähkinänkuoressa tietoa siitä, kenelle sivustomme vertailu- ja kilpailutuspalvelut soveltuvat, kuinka paljon ja millaisilta toimijoilta voit hakea lainaa palvelumme kautta ja millaisia asioita sinun kannattaa ottaa huomioon valitessasi itsellesi sopivinta lainatarjousta.

Kenelle sivustomme palvelut soveltuvat?

Voit saada lainatarjouksia sivustomme kilpailutuksen kautta, jos olet yli 18-vuotias ja jos luottotietosi ovat kunnossa. Sivustomme palvelut eivät siis sovellu alaikäisille. Lainaa kannattaa hakea vain, jos maksukykysi on hyvä ja jos todella tarvitset lainaa. Joskus on parempi malttaa säästää vielä hetki, ennen kuin hakee lainaa. On tärkeää, että varmistat jo etukäteen ennen lainan hakemista, että pystyt myös maksamaan hakemasi lainan takaisin.

Miettiessäsi omaa maksukykyäsi ota huomioon tulosi ja menosi ja jätä arvioon myös ilmaa yllättävien tilanteiden varalta. Liian tiukoille ei omaa maksukykyä ja taloutta kannata lainan takia vetää, sillä tällöin oma elämänlaatu kärsii kohtuuttomasti ja taloutesi on altis ylikuumenemiselle. Liian tiukalle vedetty maksukyky voi nimittäin tulvia yli äyräittensä, jos jotakin yllättävää, kuten kodinkoneen rikkoutuminen, tapahtuu.

Lainan ottaminen ei ole hyvä idea, jos epäilet, ettet pysty maksamaan ottamaasi lainaa takaisin sopimassasi ajassa. Tällöin lainasta tulee suoranainen velkataakka, jonka takaisinmaksamattomuudella voi olla kauaskantoisia negatiivisia seurauksia. Harkinta, kilpailuttaminen ja vertailu onkin erittäin tärkeää ennen kuin teet lopullisen lainapäätöksen! Vaikka lainatarjousten kilpailuttaminen ja vertailu ja itse lainan hakeminen onkin sivustomme kautta erittäin helppoa, ei lainaa silti koskaan pitäisi ottaa kevein perustein tai ilman perusteellista harkintaa.

Kuinka paljon ja millaisilta toimijoilta voit hakea lainaa sivustomme kautta?

Sivustomme kilpailutuksen kautta voit hakea lainatarjouksia, joiden minimisumma on 100 euroa ja maksimisumma 60 000 euroa. Lainaa on siis tarjolla hyvin eri suuruisiin tarpeisiin. Takaisinmaksuaika kauttamme löytyville lainoille vaihtelee yhdestä vuodesta 15 vuoteen.

Sivustomme lainavertailun avulla voit vertailla kaikkien Suomessa toimivien pankkien ja luottolaitosten tarjoamia vakuudettomia lainoja. Samalla pääset vertailemaan niiden tarjoamia lainasummia, -ehtoja ja korkoprosentteja. Saamissasi lainatarjouksissa voi olla yllättävän suuriakin eroja, joten pohdi tarkkaan, mikä vaihtoehdoista vastaa parhaiten omia tarpeitasi.

Mitä kannattaa huomioida sopivaa lainatarjousta valitessasi?

Saatuasi erilaisia lainatarjouksia pankeilta ja muilta luotonantajilta on aika vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja valita niistä itsellesi sopivin. Ensinnäkin tulee valita juuri tarpeitasi vastaava lainasumma. Liikaa lainaa ei kannata ottaa, mutta ei myöskään liian vähän. Sama koskee laina-aikaa. Jos otat liian pitkän laina-ajan, nousevat lainasta aiheutuvat kulut yleensä tavallista korkeammiksi. Jos taas laina-aika on tuloihisi nähden liian lyhyt, tulee arkisesta taloudenpidostasi helposti liian tiukkaa. Oikein suhteutettu laina-aika onkin erityisen tärkeä valinta pyrkiessäsi saamaan tarvitsemasi lainan mahdollisimman edullisesti.

Lue tarkkaan lainatarjousten yksityiskohdat. Varmista, millaista korkoa joudut ottamastasi lainasta maksamaan ja millaisia muita ehtoja lainaan liittyy. Sivustomme avulla voit tutustua erilaisiin tarjouksiin kaikessa rauhassa eikä tässä vaiheessa kannatakaan hätäillä, vaan saamiisi tarjouksiin kannattaa tutustua huolellisesti ja ajan kanssa oma taloudellinen tilanne ja maksukyky realistisesti huomioiden.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.