Rahaa nopeasti tilille - Hae lainaa heti!

Hae rahaa nopeasti tilille.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Rahaa nopeasti

Rahaa nopeasti – aihe, joka kiinnostaa monia, etenkin silloin, kun tilanteet ovat taloudellisesti haastavia tai yllättäviä menoja ilmaantuu. Ymmärrettävästi haluat löytää keinoja ansaita rahaa nopeasti ja turvallisesti. Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia keinoja, joiden avulla voit saada rahaa nopeasti.

Monet meistä ovat törmänneet tilanteisiin, joissa kodin laite menee rikki, yllättävä lasku tipahtaa postiluukusta, tai auto hajoaa kesken matkan. Tällaisissa tilanteissa voi tuntea tarvetta keinoihin, joilla saa rahaa nopeasti ja helposti. Esimerkiksi laina voi olla yksi vaihtoehto, mutta on muitakin vaihtoehtoja, kuten vastaaminen maksettuihin kyselyihin tai ansaitseminen kotoa käsin, ilman erityistä ammattitaitoa tai lahjakkuutta.

Rahan saaminen nopeasti ei aina ole helppoa, mutta tämän artikkelin avulla saat selville sopivia keinoja, joilla voit ansaita ylimääräistä, silloin kun sitä tarvitset. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, on tärkeää punnita niin hyödyt kuin mahdolliset riskitkin ennen päätöksen tekemistä.

Hae rahaa nopeasti lainaamalla

Mistä saada rahaa nopeasti? Lainojen vertailu ja kilpailutus on yksi tapa. Hetitilille.comin lainavertailusta saat nopeasti ja helposti selville, mistä löydät rahoitusta juuri sinun tarpeisiisi. Pienet lainat alle vuoden laina-ajalla ovat helposti vertailtavissa ja niistä löytyy nopeimmin sopiva vaihtoehto.

Suurempien lainojen kilpailutus on myös mahdollista. Voit kilpailuttaa lainaa välillä 1000 € – 60 000 € ja laina-ajalla 1 – 15 vuotta useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4% – 20% välillä, joten vertailemalla eri vaihtoehtoja säästät rahaa lainan kuluissa pitkällä aikavälillä.

Lainatarjouksia voit saada, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet yli 18-vuotias
 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Sinulla on säännölliset tulot

Muista arvioida oma maksukykysi ennen lainan hakemista. Näin varmistat, että laina ei aiheuta taloudellisia ongelmia tulevaisuudessa.

Mistä voi saada rahaa?

Rahan tarve voi olla monissa tilanteissa akuutti. Tässä osiossa käymme läpi muutamia keinoja, joilla voit saada rahaa nopeasti. Tarkastelemme omaisuuden myyntiä, lainoja ja vippejä sekä freelance- ja keikkatyötä.

Omaisuuden myynti

Yksi nopea tapa saada rahaa on myydä omaisuuttasi. Voit myydä esimerkiksi käyttämättömiä tavaroita, kuten vaatteita, elektroniikkaa tai huonekaluja. Tori.fi ja Facebook-kirpputorit ovat hyviä paikkoja myydä käytettyjä tavaroita.

Lainat ja vipit

Toinen vaihtoehto rahan saamiseen on hakea lainaa. Lainoja on monenlaisia, ja niitä voi hakea pankista tai netistä. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

 • Joustava laina: Hae lainaa esimerkiksi Zmartalta, joka tarjoaa maksuttoman lainavertailun. Voit saada edullisen lainan jopa saman päivän aikana.
 • Pikavippi: Nopea, mutta usein kalliimpi vaihtoehto. Pikavipin korot on nykyään lainsäätäjän puolelta rajattu, joten satojen prosenttien vuosikorot ovat osa historiaa.
 • Luottokortti: Hae luottokorttia, jolla voit selvitä kalliimman ostoksen maksamisesta ja saada joustoa rahatilanteeseen.

Muista kuitenkin, että lainat tulee maksaa takaisin, joten harkitse lainanottoa huolellisesti.

Freelance- ja keikkatyöt

Jos haluat tienata rahaa työskentelemällä lyhytaikaisissa tehtävissä, harkitse freelance- ja keikkatyötä. Tässä muutamia ideoita:

 1. Osallistu maksettuihin kyselytutkimuksiin netissä. Kyselytutkimuksissa kysytään tavallisesti mielipiteitä uusista tuotteista ja palveluista.
 2. Tarjoa osaamistasi lyhytaikaisissa projekteissa, esimerkiksi graafisena suunnittelijana, koodarina tai kääntäjänä.
 3. Tee pieniä tehtäviä, kuten kaupassa käyntiä tai nurmikonleikkuuta alustojen, kuten TaskRabbit, kautta.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mistä voit saada rahaa nopeasti. Kartoita omat tarpeesi ja osaamisesi, valitse sopiva vaihtoehto ja ryhdy toimeen.

Rahan säästäminen ja budjetointi

Menokartoitus on ensimmäinen askel rahan säästämiseen ja budjetointiin. Sinun on tiedettävä, mihin rahasi menevät, ennen kuin voit tehdä merkittäviä muutoksia kulutuksessasi. Tee lista tuloistasi ja menoihisi, jotta saat selkeän käsityksen rahankäytöstäsi ja mahdollisista säästökohteista. Näin voit hahmottaa, mistä voit karsia turhia kuluja ja mihin voit panostaa enemmän säästääksesi rahaa.

Säästövinkit

Seuraavassa on joitakin säästövinkkejä, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan rahaa paremmin ja säästämään rahaa nopeasti:

 • Vertaile hintoja: Ennen uuden tuotteen ostamista tai sopimuksen tekemistä, vertaile hintoja useiden myyjien välillä. Näin voit valita edullisimman vaihtoehdon ja säästää kustannuksissa.
 • Aseta tavoitteita: Aseta itsellesi selkeät säästötavoitteet ja seuraa niitä säännöllisesti. Voit esimerkiksi asettaa viikoittaisen tai kuukausittaisen säästötavoitteen, joka ohjaa sinua kohti päämäärääsi.
 • Tee budjetti: Säästäminen ja budjetointi kulkevat käsi kädessä, joten kannattaa määrittää kuukausittainen budjetti itsellesi. Yritä pysyä budjetin rajoissa ja tee tarvittaessa muutoksia tilanteen mukaan.
 • Huolehdi veloista: Jos sinulla on lainoja tai velkoja, pyri maksamaan ne mahdollisimman pian, jotta korkokulut eivät kasva turhaan.
 • Säästä joka kuukausi: Tee säästämisestä kuukausittainen rutiini, esimerkiksi automaattisella rahansiirrolla talletustilille. Näin rahaa kertyy säästöön melkein huomaamattasi.

Nämä vinkit voivat auttaa sinua säästämään rahaa ja samalla antaa mahdollisuuden kasvattaa varallisuuttasi nopeasti ajan myötä. Muista, että säästäminen on pitkäjänteistä työtä. Kärsivällisyys ja johdonmukaisuus ovat avaimia menestykseen rahan säästämisessä ja budjetoinnissa.

Lisätulojen hankkiminen

Mistä saada nopeasti rahaa? Yksi hyvä tapa saada lisätuloja on etsiä sivutyötä tai käyttää harrastuksiasi hyväksi. Voit esimerkiksi tarjota osaamistasi maksullisena konsultointina, valmennuksena tai opetuksena. Tee listarahoitusmahdollisuuksista, kuten:

 1. Opettaminen (esim. kielten, soitto- tai laulutuntien opettaminen)
 2. Valokuvaus tai graafinen suunnittelu
 3. Käsityöt (esim. neulonta, ompelu, askartelu) ja niiden myynti
 4. Kotisivujen suunnittelu ja koodaus
 5. Sosiaalisen median konsultointi

Helppoa rahaa heti saa myös myymällä ylimääräisiä tavaroita netissä. Hyvä nettikirppis löytää tavaroille nopeasti uuden omistajan, esimerkiksi vaatteet, harrastusvälineet ja huonekalut on helppoa (ja ilmaista) myydä Tori.fi-sivustolla.

Sijoittaminen

Sijoittaminen voi olla helppo ja nopea tapa lisätä tuloja, jos teet sen oikein ja olet valmis ottamaan jonkin verran riskiä. Voit aloittaa sijoittamisen seuraavilla tavoilla:

 • Osakkeet
 • Rahastot
 • Korkotuotteet
 • Kiinteistöt

Seuranta ja arviointi ovat tärkeitä sijoittamisen onnistumisen kannalta. Pidä huolta siitä, että olet ajan tasalla sijoitustesi tilasta ja tee tarvittaessa muutoksia strategiaasi. Sijoittaminen voi olla hyvä lisätulon lähde, mutta se vaatii myös huolellisuutta ja aikaa.

Muista, että sivutyöt ja harrastukset sekä sijoittaminen voivat tarjota nopeaa ja helppoa rahaa, mutta ne vaativat myös oman panoksesi ja sitoutumisesi. Ole valmis tekemään töitä sen eteen, ja nauti lisätulojen tuomista mahdollisuuksista.

Vinkkejä ja varoituksia

Kun mietit kuinka saada rahaa nopeasti, on tärkeää pohtia eettisiä näkökohtia. On olemassa monia laillisia ja eettisiä tapoja kerätä rahaa nopeasti, kuten myyminen kirpputoreilla, osallistuminen maksettuihin kyselytutkimuksiin, tai työhön netissä. Eettiset rahanhankintatavat ovat kestävämpiä ja vähemmän riskialttiita kuin epäeettiset toiminnat, jotka voivat johtaa esimerkiksi laittomaan rahankeruuseen.

Seuraavat vinkit auttavat sinua löytämään eettisiä ja helposti toteutettavia tapoja saada rahaa nopeasti:

 1. Myy käytettyjä tavaroita kirpputoreilla ja nettikirppiksillä.
 2. Osallistu maksettuihin kyselytutkimuksiin kerätäksesi ylimääräistä rahaa mielipiteistäsi.
 3. Tee etätyötä tai luo oma sivubisnes taitojesi ja osaamisesi pohjalta.

Rahankäytön riskit

Vaikka mistä rahaa äkkiä -tilanteita voi olla houkutteleva etsiä nopeita ratkaisuja, on tärkeää huomioida niihin liittyvät riskit. Pika- ja kuluttajaluottojen käyttäminen nopean rahan hankintaan voi johtaa suuriin korkoihin ja pitkällä aikavälillä suuriin velkoihin.

Ennen kuin ryhdyt mihinkään rahankäytön ratkaisuun nopeaa rahaa varten, tarkasta aina seuraavat asiat:

 • Laina- ja maksuehdot: Mitkä ovat korot ja kuinka ne vaikuttavat takaisinmaksuun?
 • Säästövinkit: Onko sinulla selvät säästämissuunnitelmat vaihtoehtojen hakemiseen?
 • Henkilökohtaiset rahoitustilanteet: Mihin käyttäisit saamasi rahan, ja onko se todella välttämätöntä?

Pidä nämä näkökohdat mielessä, kun mietit tapoja saada rahaa nopeasti.