Veronpalautus heti tilille - Hae verorahat tilillesi jo tänään!

Hae veronpalautus heti tilille lainana. Kilpailutamme hakemuksesi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Luottopäätös heti. Rahat tilille jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Veronpalautus heti tilille lainana

Jos sinulla on tarvetta saada veronpalautus ennakkoon ja heti tilille, voit hakea veronpalautusta vastaan lainaa. Veronpalautuslaina on kulutusluotto, joka maksetaan heti tilille veronpalautuksen sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada veronpalautuksen rahat tilillesi jo ennen veronpalautuksen virallista maksupäivää.

Veronpalautuksen määritelmä

Veronpalautus on verotuksen jälkeen maksettava rahasumma, jonka verottaja palauttaa verovelvolliselle. Veronpalautuksen suuruus määräytyy sen mukaan, kuinka paljon veroja on maksettu enemmän kuin mitä verovelvollinen on verotuksessaan velvollinen maksamaan. Veronpalautus maksetaan yleensä kerran vuodessa, ja sen suuruus voi vaihdella vuosittain.

Veronpalautuksen laskenta

Veronpalautuksen suuruus lasketaan verotuksessa, ja sen määrään vaikuttavat monet eri tekijät, kuten ansio- ja pääomatulot, vähennykset ja veronluonteiset maksut. Veronpalautuksen suuruus voi siis vaihdella henkilöstä toiseen.

Jos haluat saada veronpalautuksen heti tilillesi, voit hakea veronpalautusta vastaan lainaa. Voit kilpailuttaa lainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken Hetitilille.comin lainavertailusta. Lainavertailusta voit vertailla pienet lainat alle vuoden laina-ajalla.

Voit kilpailuttaa lainaa 1000 € – 60 000 €, 1 – 15 vuoden laina-ajalla usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4% – 20% välillä. Voit saada lainatarjouksia jos olet yli 18-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa sekä sinulla on säännölliset tulot.

Veronpalautus ja Omavero.fi

Jos olet oikeutettu veronpalautukseen, voit tarkistaa sen määrän ja maksupäivän Omavero-palvelusta. Veronpalautuksen maksupäivä riippuu siitä, milloin oma verotus päättyy. Verotus päättyy eri asiakkailla eri aikaan, ja päättymispäivä näkyy verotuspäätöksestä ja OmaVerosta.

Veroilmoituksen täyttäminen huolella

Veronpalautuksen saaminen edellyttää, että olet täyttänyt veroilmoituksen huolella ja ilmoittanut kaikki sinulle kuuluvat verovähennykset. Muuten veronpalautuksen määrä voi jäädä pienemmäksi kuin olisit oikeutettu saamaan.

Muista lisätä veroilmoitukseen sinulle oikeutetut verovähennykset

Varmista, että olet ilmoittanut veroilmoituksessa kaikki sinulle kuuluvat verovähennykset. Tämä voi olla esimerkiksi matkakulut työpaikalle tai kotitalousvähennykset. Kun ilmoitat verovähennykset oikein, voit saada suuremman veronpalautuksen.

Jos olet saanut maksuosoituksen, voit ilmoittaa tilinumeron OmaVerossa. Verohallinto maksaa veronpalautuksen tilillesi sen jälkeen kun pankki on palauttanut lunastamattoman veronpalautuksen takaisin Verohallinnolle. Veronpalautus on pankilla lunastettavana 28 päivän ajan. Määräaika alkaa maksuosoitusilmoituksen päiväyksestä. Tämän määräajan päättymisen jälkeen veronpalautus maksetaan ilmoittamallesi tilille noin viikon kuluessa.

Veronpalautukset maksetaan heinä- ja joulukuun välisenä aikana, ja maksupäivä riippuu siitä, milloin oma verotus päättyy. Veronpalautuksen maksupäivä voi siirtyä tai määrä muuttua, jos esimerkiksi teit itse tai puolisosi teki muutoksia veroilmoitukseen. Samalla veronpalautuksen määrä voi muuttua. Veronpalautuksen määrä voi pienentyä myös siitä syystä, että palautustasi on käytetty verojen maksuksi tai ulosotossa oleville veloille.

Vaikka veronpalautuksen maksupäivä voikin siirtyä, et voi aikaistaa sitä, vaikka olisit yhteydessä Verohallintoon. Kun olet saanut maksuosoituksen, voit ilmoittaa tilinumeron OmaVerossa. Verohallinto maksaa veronpalautuksen tilillesi sen jälkeen kun pankki on palauttanut lunastamattoman veronpalautuksen takaisin Verohallinnolle.

Veronpalautukselle maksetaan korkoa, joka ei ole mukana verotuspäätöksellä näkyvässä summassa vaan se lisätään palautettavaan määrään palautuksen yhteydessä. Vuonna 2023 korko on 0,5 %. Vuonna 2024 se nousee 2 prosenttiin.

Oman veronpalautuksesi maksupäivän ja määrän näet verotuspäätökseltäsi ja OmaVerosta. Saat verotuspäätöksen lokakuun loppuun mennessä.

Veronpalautuksen maksupäivät

Verohallinto maksaa veronpalautuksia asiakkaille joka kuukausi heinäkuusta joulukuuhun riippuen siitä, koska asiakkaiden verotus valmistuu. Veronpalautukset maksetaan yleensä noin kuukauden kuluttua verotuksen päättymiskuukaudesta. Esimerkiksi, jos verotus päättyy toukokuussa, veronpalautus maksetaan heinäkuun alussa.

Syyskuun jälkeen seuraavan kerran veronpalautuksia maksetaan 3. lokakuuta. Oman palautuspäivän näkee sekä OmaVerosta että verotuspäätöksestä. Taulukko veronpalautusten maksupäivästä tilille verotuksen päättymiskuukauden mukaan on saatavilla Verohallinnon verkkosivuilla.

On tärkeää huomata, että veronpalautuksen maksupäivä voi vaihdella riippuen siitä, milloin verotus päättyy ja kuinka nopeasti verotus valmistuu. Siksi on hyvä tarkistaa oma veronpalautuksen maksupäivä OmaVerosta tai verotuspäätöksestä.

Jos tarvitset veronpalautusrahoja ennakkoon, voit hakea kulutusluottoa ja nostaa tulevan veronpalautuksen heti tilille. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset rahaa nopeasti ja et halua odottaa veronpalautuksen maksupäivää.