Lainaa heti tilille ilman vakuuksia: Hae 100€ - 60 000€

Hae lainaa heti tilille ilman vakuuksia. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Lainaa heti tilille ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia

lainaa ilman vakuuksiaLäheskään jokaisella meistä ei ole omaisuutta, jota voisi laittaa lainan vakuudeksi. Takaajiakaan ei kaikkien ole mahdollista saada. Tämän ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa sitä, etteikö lainaa voisi saada lainkaan. Itse asiassa nykypäivänä markkinoilla on runsaasti lainoja, joita myönnetään täysin ilman vakuuksia.

Vakuudeton laina tarkoittaa siis lainaa, jonka hakijan ei tarvitse antaa pantiksi minkäänlaista omaisuutta. Vakuudellisissa lainoissa taas pantiksi voidaan antaa esimerkiksi omakotitalo tai muuta arvokasta omaisuutta. Tässä kohtaa mieleen saattaa tulla, että miksi kukaan sitten ottaisi vakuudellisia lainoja, kun vakuudettomiakin on olemassa. Tämä johtuu kuitenkin siitä, että vakuudelliset lainat ovat usein huomattavasti edullisempia kuin vakuudettomat. Rahoituslaitos tai pankki ottaa suuremman riskin tarjotessaan lainaa henkilölle, jolla ei ole antaa mitään pantiksi. Vakuudettomatkaan lainat eivät silti ole aina kalliita, ja lainavertailumme avulla löydät helposti edullisen vakuudettoman lainan, juuri sinulle sopivilla ehdoilla.

Laina heti tilille ilman vakuuksia

lainaa heti tilille ilman vakuuksiaYleensä ilman vakuuksia saatavat lainat ovat joko joustoluottoja, tai niin sanottuja pikavippejä. Joustoluotto on kätevä lainamuoto, joka sopii pidempiaikaiseen rahantarpeeseen. Joustoluottoa hakevalle myönnetään tietty luottoraja, joka on useimmilla rahoituslaitoksilla noin 2000 euroa. Hakija voi sitten tämän rajan sisällä nostaa lainaa aina kun haluaa, ilman erillistä hakemusta. Lainaa voi nostaa vaikkapa 50 euron erissä, tai sitten nostaa koko 2000 euroa tililleen kerralla. Aina kun lainaa maksaa takaisin, luottoa tulee taas enemmän käyttöön. Se toimii siis samaan tapaan kuin luottokortti, vaikka konkreettista korttia ei olekaan. Monesti joustoluottoa myönnetään sellaisillekin henkilöille, jotka eivät ole saaneet luottokorttia.

Pikavipillä taas viitataan pikalainaan, jossa koko lainasumma nostetaan tilille kerralla. Monelle on jäänyt pikavipeistä huono mielikuva vuosien takaa, kun monien pikavippien korot hipoivat pilviä. Nykyään pikalainoistakaan ei saa kuitenkaan pyytää kuinka suuria korkoja tahansa, vaan niille on asetettu korkokatot.

Lainaa ilman vakuuksia heti tilille

Monesti lainan tarve saattaa tulla kohdalle aivan yllättäen, ja rahat tarvitsisi tililleen heti. Tämä on onneksi aivan mahdollista. Monet vakuudettomia lainoja tarjoavat rahoituslaitokset siirtävät rahat tilille heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Pisimmilläänkin rahojen siirtymisessä menee yleensä korkeintaan yhden arkipäivän verran.

Jos ei ole ennen ottanut pikalainaa, saattaa helposti kuvitella, että lainan hakeminen olisi vaivalloinen prosessi. Näin ei kuitenkaan ole vakuudettomien pikalainojen kohdalla. Vierailuja pankin toimistolle tai kalliita puheluita ei tarvita, vaan lainahakemuksen saa täytettyä verkossa muutamissa minuuteissa. Lainavertailumme kautta yhdellä ainoalla hakemuksella saa vertailtua yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Lähetettyäsi hakemuksen saat kaikilta vaatimuksiisi sopivilta yrityksiltä lainatarjouksen, ja sinun tehtäväksesi jää vain valita näistä sinua itseäsi eniten miellyttävä. Tässä vaiheessa et ole sitoutunut vielä mihinkään, ja jos mikään tarjouksista ei miellytä sinua, voit aivan hyvin jättää lainan ottamatta. Vasta kun hyväksyt lainatarjouksen, sitoudut sen ehtoihin. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen rahat siirtyvät tilillesi parhaimmillaan jo muutamissa minuuteissa.

Vaikka lainan saakin tililleen helposti ja nopeasti, ei lainaa silti kannata ottaa hetken mielijohteesta. Aina kannattaa miettiä, että onko hankinta johon lainaa olet ottamassa todellakin tarpeellinen juuri nyt, vai voisiko se odottaa esimerkiksi seuraavaan palkkapäivään. Kannattaa myös miettiä omia tulojaan ja menojaan realistisesti. Jos tilisi on nyt nollilla, onko sinulla sitten ensi kuussa varaa maksaa kaikkien muiden menojen lisäksi lainaa takaisin, vai ovatko rahasi silloin entistä tiukemmilla? Jos budjetin tehtyäsi tulet siihen tulokseen, että sinulla on aivan hyvin varaa maksaa laina pois, sen ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto. Toisinaan elämässä nimittäin tulee vastaan menoja, joiden ei vain voi antaa odottaa.

Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia

Vaikka lainaa onkin mahdollista saada monesta paikasta ilman vakuuksia ja takaajia, jonkinlaisia vaatimuksia hakijoille on kuitenkin asetettu. Ensinnäkin hakijan tulee olla yli 20-vuotias, jotta hän voisi saada lainatarjouksia palvelumme kautta. Toiseksi hakijalla tulisi olla vähintään 1200 euron kuukausittaiset bruttotulot. Toki on ymmärrettävää, että mitä pienemmät tulot ovat, sitä suurempi tarve lainalle monesti on. Tällä tulorajalla kuitenkin varmistetaan se, että lainanhakijalla on todella varaa maksaa laina takaisin. Tämä on niin luotonmyöntäjän kuin hakijan itsensäkin etu.

Mitä vielä mietit? Pankit odottavat lainahakemustasi!

Palvelussamme on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka odottavat hakemustasi! Jätä ilmainen lainahakemus jo tänään. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.