Rahaa heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae rahaa heti tilille. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Rahaa heti tilille

Rahaa heti tilille, mutta mistä hakea?

rahaa heti tililleSiinä missä useimmat palvelut ovat siirtyneet yhä enemmän verkkopalveluiden joukkoon, ei lainan hakeminenkaan ole tähän sääntöön poikkeus. Vaikka lainaa voi edelleen hakea suoraan oman pankkinsa konttorista, monet suosivat tänä päivänä lainan hakemista suoraan netistä, vaikkapa mukavasti omalta kotisohvalta. Yksi pääsyistä netistä haettavan lainan suosioon on se, että netissä hakeminen on sekä nopeaa ja helppoa, että luonteeltaan pankista haettavaan lainaan verrattuna paljon yksityisempää.

Pikavippien, joustoluottojen ja muiden kulutuslainojen tarjoajat ovat tuoneet toivottua kilpailua perinteisten pankkien tarjoamiin lainoihin erityisesti viime vuosien aikana. Tänä päivänä yhä useampi hakee mieluummin lainaa netistä kuin pankista. Monet pankit ovat myös vastanneet kilpailuun siirtämällä lainapalveluitaan verkkoon, jolloin lainaa voi kätevästi hakea myös verkkoneuvottelun avulla. Kyseinen muutos on tuonut esimerkiksi hyvin pienillä paikkakunnilla tai syrjäseuduilla asuville suurta helpostusta elämään.

Lainaa voi hakea netistä sekä vakuudettomana että vakuudellisena. Netissä haettavat pikalainat eivät vaadi yleensä vakuuksia eivätkä lainan takaajia, joten rahat on mahdollista saada tilille lähes välittömästi. Suosittuja netissä haettavia lainoja ovat erityisesti pikavipit ja muut pienet ja lyhytaikaiset lainat. Lainaa haetaan yhä useammin netistä myös yllättäviin tilanteisiin, jossa säännöllisesti tienaavaankin perheeseen tai talouteen ilmestyy odottamattomia lisäkuluja. Lainan hakeminen netistä huolestuttaa edelleen monia, mutta sen hakeminen on tänä päivänä turvallista; tärkeintä on arvioida oikein oma maksukyky, tehdä tarkka lainan takaisinmaksusuunnitelma ja tietysti lukea lainaehdot äärimmäisen tarkasti. Parhaimmillaan netistä haettava pikalaina tuo tukea ja turvaa epävakaaseen talouteen ja auttaa samalla jatkamaan eteenpäin myös silloin, kun tilit ja lompakko ammottavat tyhjyyttään.

Lainan hakeminen netissä hyödyttää muun muassa seuraavilla tavoilla:

  • Aikaa säästyy, kun päivä ei kulu pankin neuvotteluissa; kaiken lisäksi pankkilainan hakeminen vaatii yleensä useampia käyntejä, kun taas lainan hakeminen netissä käy muutamalla klikkauksella.
  • Raha on monille herkkä aihe ja lainantarjoajan kanssa jutteleminen kasvokkain voi tuntua epämukavalta tai jopa kiusalliselta. Lainan hakeminen netissä on yksityistä ja turvallista.
  • Eri lainat on helppo kilpailuttaa netin kautta, jolloin parhaimmat lainatarjoukset saadaan kaikki samaan paikkaan ja vertailu onnistuu helposti. Lainojen kilpailuttaminen voi parhaimmassa tapauksessa tuoda kymmenien tai jopa satojen eurojen säästöjä vuosittain lainasumman koosta riippuen.
  • Voit täyttää ja lähettää lainahakemuksen milloin vain, sillä netissä haettavat lainat eivät noudata pankin tiukkoja aukioloaikoja. Lainapalvelut ovat auki ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä.

Rahaa heti tilille

Hakemalla lainaa netistä säästät huomattavasti aikaa ja vaivaa sen sijaan, että marssisit hoitamaan laina-asioita suoraan pankkiin. Lainapäätös annetaan nopeasti ja rahat siirretään parhaimmassa tapauksessa valitsemallesi tilille jo muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Osa lainapalveluista tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden nostaa rahat esimerkiksi 24, 48 tai 72 tunnin kuluessa lainapäätöksen hyväksymisestä. Näin rahat ovat valmiina käyttöön juuri silloin, kun niitä eniten tulet tarvitsemaan.

Lainaa rahaa heti tilille

Rahan hakeminen onnistuu sivustomme kautta helposti ja nopeasti, sillä saat suoraan sähköpostiisi lainatarjouksen yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Näin pystyt myös vertailemaan rauhassa lainatarjouksia oman kodin rauhassa ja valita niistä itsellesi parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Voit täyttää lainahakemuksen sivustollamme milloin haluat. Vaadimme sinulta vain yli 20 vuoden ikää ja vähintään 1200 euron tienestit kuukaudessa bruttona. Voit kirjautua sisään omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat saat tilillesi lähes välittömästi!

Rahaa heti 24h

Lähes kaikki netissä toimivat lainapalvelut ovat auki vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Jos joulu pääsee tänä vuonna yllättämään ja lahjoihin ei tunnu löytyvän ylimääräistä rahaa, voi lainahakemuksen pistää tulille vaikka jouluaattona. Koska yllättävät elämäntilanteet ja odottamaton rahantarve eivät yleensä ole suunniteltuja, on monelle helpotus, että lainapalvelut tarjoavat rahaa myös pankkiaikojen ulkopuolella.

Huomioitavaa on kuitenkin, että Suomen laki on kieltänyt pikalainojen maksun kello 23 ja kello 7 välisenä aikana. Jos siis haet lainaa kello 23 jälkeen, voidaan lainahakemus hyväksyä heti, mutta rahat siirtyvät tilille vasta seuraavana aamuna kello 7 jälkeen. Tällä lailla halutaan ehkäistä erityisesti 18–19 -vuotiaiden nuorten ajattelemattomia pikavippejä tilanteissa, joissa rahalle ei todellisuudessa ole todellista tarvetta. Ajattelemattomat pikavipit voivat johtaa monissa tapauksissa nuoren maksuhäiriöihin ja jopa luottotietojen menettämiseen, joka tekee lähes mahdottomaksi lainan myöntämiseen tulevaisuudessa.

Tänä päivänä suomalaisten lainannosto ja takaisinmaksu ovat parantuneet huomattavasti ja suurin osa suomalaisista hoitaakin laina-asiansa tunnollisesti. Hyvin suunniteltu ja toteutettu lainan hakeminen netissä auttaa tuomaan turvaa epävakaisiin tilanteisiin juuri silloin, kun elämä tuntuu heittelevän edestakaisin!

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.