Pikalaina 500 e heti tilille - Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €

Pikalaina 500 e heti tilille. Vertaile tai kilpailuta 100 € - 60 000 €. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Pikalaina 500 e heti tilille

500 euron pikalaina heti tilille

pikalaina 500 e heti tililleOn täysin normaalia, että äkillinen rahantarve voi yllättää kenet tahansa, olit sitten säännöllisesti töissä käyvä, pätkätöitä tekevä tai työtön. Valitettavasti äkkinäinen rahantarve ei nimensä mukaan ilmoittele tulostaan etukäteen, jolloin kuukauden budjetti on jo ehtinyt kulua muihin toimiin. Auto voi yhtäkkiä jäädä tien päälle, lapsen tulevan kouluretken viimeinen maksupäivä lähestyy, postiluukusta kolahtaa unohtuneen laskun muistutusmaksu… Näitä tilanteita on lukuisia ja ne ovat täysin normaali osa elämää. Kuten tiedämme, raha ei puussa kasva, mutta onneksi äkkinäiseen rahantarpeeseen löytyy useita vaihtoehtoja.

Pikalaina 500 e heti tilille

Monilla käy onnellisesti äkkinäisessä 500 euron suuruisen lainan tarpeessa, sillä lähipiiristä voi löytyä esimerkiksi kumppani, vanhempi tai ystävä, joka pystyy lainaamaan summan ilman, että sinun tarvitsisi hakea lainaa. 500 euroa on kuitenkin monelle liian suuri summa lainattavaksi ja lisäksi monet meistä eivät halua jäädä velkaa läheiselle, oli rahatilanne miten tiukka tahansa.

Onneksi tilanteessa pelastaa nopea pikalaina, jonka avulla äkkinäiseen rahantarpeeseen voidaan löytää ratkaisu. Pikalainat ovat vakuudettomia lainoja, joiden saamiseksi hakijan ei tarvitse esittää lainanmaksulle takuita tai lainantakajaa. Pikalainaa on siis mahdollista saada täysin ilman vakuuksia, jolloin myös lainaprosessi on paljon nopeampi. Siinä missä tavallisia vakuudellisia pankkilainoja saa odotella useamman vuorokauden ajan ja lainan hakemiseen joutuu täyttämään useita eri lomakkeita, vakuudeton pikalaina voi osoittautua juuri oikeaksi valinnaksi äkkinäiseen rahantarpeeseen.

Palvelumme kautta voit helposti ja nopeasti vertailla useita eri lainatarjouksia, sillä lainavertailussamme ovat mukana kaikki Suomessa pienlainaa tarjoavat luottolaitokset ja pankit. Näin voit lainavertailun kautta helposti nähdä, mitä 500 euron suuruinen pikalaina tulee maksamaan korkoineen, mikä takaisinmaksuaika sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi sekä millaisilla ehdoilla kyseinen lainasumma on mahdollista saada.

Lisäksi voit pyytää kilpailutuspalvelumme avulla lukuisia tarjouksia suoraan pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit kilpailuttaa lainat, jos olet yli 18-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa. Kilpailutuksen avulla voi pyytää lainatarjouksia 100 eurosta aina 60 000 euron saakka, eli 500 euron pikalainan vertailu ja kilpailuttaminen on palvelumme kautta enemmän kuin mahdollista. Vastaanotat yhdellä hakemuksella kymmeniä eri lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa, ja parhaimmillaan voit saada rahat tilillesi vaikka heti.

Pikalaina 500 e – Milloin se kannattaa jättää hakematta?

500 euron pikalaina on laina, joka sopii sellaisiin odottamattomiin menoihin, joissa rahantarve on yllättävä, eikä omalta tililtä löydy syystä tai toisesta tarvittavaa summaa. Tällaisia menoja ovat esimerkiksi seuraavat tilanteet:

– Auton korjaaminen
– Uuden pesukoneen osto
– Myöhästyneen laskun maksaminen
– Lapsen harrastusvälineiden/kouluretken tai muun tärkeän aktiviteetin maksaminen
– Muut äkilliset ja ennen kaikkea tarpeelliset arkielämän kulut

Toisaalta taas 500 euron pikalainassa houkutus on joskus niin suuri, että summa käytetään sellaisiin ostoihin, jotka eivät tosiasiassa ole välttämättömiä; näitä ovat muun muassa ulkona käyminen, tupakan ja alkoholin ostaminen, vedonlyönti, uhkapelaaminen, shoppailu ja muiden “turhien” tavaroiden osto. Pikalaina on suunnattu nimenomaan äkillisiin ja pakollisiin menoihin, eikä sitä saisi käyttää normaalina maksuvälineenä päivittäiseen elämiseen. Lainaa kannattaa ja tulisikin hakea vain silloin, kun tietää, että sen pystyy maksamaan takaisin.

Vaikka pikalainojen korot voivat nousta huomattavasti vakuudellisia lainoja korkeammaksi, on pikalainan ehdottomana etuna hakuprosessin nopeus. Lisäksi vakuudetonta pikalainaa voi hakea myös sellainen ihminen, jolla ei ole asettaa lainalle takaajaa tai muuta vakuutta, kuten omistusasuntoa tai kesämökkiä. Pikalainojen hakuprosessit ovat myös pankin hakuprosesseja paljon tehokkaampia, nimensä mukaisesti. Lainahakemukset pyritään käsittelemään heti niiden saavuttua ja parhaimmillaan hyväksytty lainapäätös saapuu jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Tämän vuoksi pikalaina onkin varteenotettava vaihtoehto arjen yllättäviin kuluihin silloin, kun esimerkiksi läheiseltä lainaaminen ei ole mahdollista.

Kilpailuta tai vertaile! Korko alk. 4,5%

Kilpailuta laina jos haluat saada lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertaile lainat jos haluat hakea lainaa suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.