Pikaluotto heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikaluotto heti tilille. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Pikaluotto

Oletko törmännyt johonkin hyvään tarjoukseen, mutta tilipäivä onkin vasta viikon päästä? On kurjaa huomata vaikkapa hyvä tarjous suosikkimatkakohteeseesi, mutta tilillä ei ole juuri sillä hetkellä yhtään rahaa. Voi myös käydä niin, että jääkaappisi sanoo yhteisen sopimuksen irti juuri pahimmalla mahdollisella hetkellä, juuri kun olisi muitakin tärkeitä hankintoja odottamassa. Pikaluotto voi olla hyvä vaihtoehto harkitusti, silloin kun rahantarve iskee yllättäen ja akuutisti.

Moni saattaa karsastaa pikaluottoja, mutta sopivassa määrin niissä ei ole mitään pelättävää. Varmasti suurimmalle osalle ihmisistä iskee joskus akuutti rahapula, ja se voi johtua täysin itsestään riippumattomista syistä. Esimerkiksi juuri vaikkapa jääkaappi menee rikki, niin siihen ei voi yleensä varautua millään lailla. Mikäli olet suunnitellut kesälomareissua Kreikkaan, ja yllättäen huomaat hyvän tarjouksen lennoista, vaikka olit varautunut ostamaan ne vasta parin kuukauden päästä. Näissä tilanteissa pikaluotto voi osoittautua oikein hyväksi vaihtoehdoksi, jolla säästät selvää rahaa kun haet pikaluoton sopivaan tilanteeseen.

Pikaluottoja löytyy tietysti monenlaisia ja monilta eri tarjoajilta. Mistä sitten tietää, mikä luotto kannattaisi ottaa? Voi olla erittäin työlästä käydä läpi eri luotontarjoajien sivustoja, ja pyytää tarjous jokaiselta erikseen. Monet luotonmyöntäjät myös ilmoittavat esimerkiksi korot hyvin vaihtelevaan tapaan, joten lainanhakijalle voi olla vaikeaa verrata tarjouksia keskenään. Onneksi tähän löytyy ratkaisu. Meidän sivustomme kautta voit yhdellä hakemuksella saada useita eri lainatarjouksia. Voit hakea lainaa yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Vertailu on helppoa ja vaivatonta, koska sinun ei tarvitse käyttää tuntikausia eri hakemusten täyttämiseen. Voit saada lainatarjouksia palvelumme avulla, mikäli olet yli 20-vuotias ja tienaat bruttona vähintään 1200 €/kk.

Pikaluotto heti tilille

pikaluotto heti tililleMoni voi myös ajatella, että pikaluoton hakeminen on hyvin vaivalloista. Hakija joutuu ehkä täyttämään useita eri kaavakkeita, ja lähettämään erinäisiä liitteitä ympäriinsä. Sitten täytyy tietysti vielä odotella päivä- tai jopa viikkokausia lainan hyväksyntää ja rahojen siirtymistä tilille. Väärin! Luoton hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Saat lainapäätöksen yleensä saman tien kun olet jättänyt hakemuksen. Kaiken ollessa kunnossa, rahat siirtyvät myös tilillesi saman tien. Et siis joudu odottelemaan turhaan. Näin et myöskään menetä niitä hyviä tarjouksia, jotka menevät yleensä nopeasti ohi. Saatat säästää esimerkiksi lennoissa isonkin summan, kun pystyt ostamaan halvat tarjouslennot nopeasti saman tien.

Nopeat luottopäätökset ja rahojen siirto asiakkaan käyttöön onkin nykypäivänä jo hyvin yleistä. Nykyinen yhteiskunta on kiireinen ja arjen pyörät pyörivät koko ajan, eikä ihmisillä ole aikaa ja halua istua odottelemassa päätöksiä. Päätös pitää saada saman tien ja rahat myös. Joitain vuosia sitten tilanne oli vielä toisenlainen. Lainahakemuksia joutui täyttämään kaikille lainantarjoajille erikseen, ja sen jälkeen kun oli valinnut itselleen sopivimman, joutui odottelemaan päätöstä pitkänkin tovin. Kun päätös oli hyväksytty, oli vielä erikseen viive rahojen siirrossa. Tämä ei enää nykypäivänä toimisi, koska pankkipalvelut internetissä ja netin muu tarjonta kuitenkin mahdollistavat nopeammatkin tavat toimia. Ihmiset ovat tulleet tietoisimmiksi siitä, mikä on mahdollista, joten he myös odottavat reaaliaikaista palvelua lähes mihin kellonaikaan tahansa.

Uusi pikaluotto

Kuten jo aiemmin todettiin, pikaluottoja myöntää todella moni internetissä toimiva yritys. Vertailua kannattaa ilman muuta tehdä, sillä eri lainanmyöntäjillä on eroavaisuuksia lainojen kesken. Ei voida myöskään sanoa yhtä tiettyä lainanantajaa, joka olisi paras. Lainan ehdot riippuvat yleensä lainatusta summasta, takaisinmaksuajasta ja niin edelleen. Pieni laina, joka on tarkoitus maksaa pian pois, voi olla edullisempi ottaa lainantarjoajalta A. Suurempi laina pidemmällä maksuajalla voi taas tulla edullisemmaksi ottaa lainantarjoajalta B. Monet pikaluottoja tarjoavat yritykset myös huomioivat ensimmäistä kertaa palveluja käyttävät asiakkaat. Monet yritykset tarjoavat luottoa ilman korkoa, kun otat ensimmäisen pikaluoton. Tällainen tarjous kannattaa ilman muuta hyödyntää.

Halpa pikaluotto

halpa pikaluottoPikaluottojen hinnoissa voi siis olla suuriakin eroja. Kannattaa vertailla eri luotonmyöntäjiä tarkkaan, ennen kuin tekee päätöksen ja valitsee itselleen sopivimman. Tämä siis onnistuu helpoiten meidän palvelumme kautta, jossa voit yhdellä hakemuksella vertailla yli 25 eri luotontarjoajaa. Jotkut lainantarjoajat saattavat lisätä lainatun summan päälle melko suurenkin koron, joten kannattaa olla tarkkana kun tekee vertailua. Yksittäinen korko ei välttämättä heti ensi alkuun kuulosta kovin suurelta, mutta lainatun summan kasvaessa myös koron osuus voi kasvaa yllättävänkin suureksi.

Jos olet ensi kertaa liikkeellä, niin kannattaa tietysti hyödyntää uuden asiakkaan etu, jossa monesti saat ensimmäisen pikaluoton kokonaan ilman korkoa. Tämä toimii yleensä luotontarjoajan sisäänheittotuotteena, mutta se kannattaa silti hyödyntää. Monille pitkäaikaisille asiakkaille on myös jotain omia kampanjoita tai tarjouksia, joissa luottoa tarjotaan normaalia pienemmällä korolla, tai normaalia pidemmällä maksuajalla. Nämä ovat hyviä keinoja pitää asiakkaista kiinni, ja samalla asiakkaat saavat rahanarvoista etua.

Jos tarvitsee pikaluottoja aina silloin tällöin, voi olla hyvä pitäytyä yhdessä lainantarjoajassa. Monilla lainantarjoajilla luotto toimii ikään kuin tilin muodossa, jossa voit hakea lisää lainaa tarpeen mukaan, ja myös korko mukautuu lainaamaasi summaan. Tämä voi olla paljon edullisempaa, kuin ottaa kaksi erillistä lainaa eri lainantarjoajilta.

Mitä vielä mietit? Pankit odottavat lainahakemustasi!

Palvelussamme on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka odottavat hakemustasi! Jätä ilmainen lainahakemus jo tänään. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.