Pikavippi heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae pikavippi heti tilille. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

> Pikavippi ilman pankkitunnuksia

Pikavippiä pankkitunnuksilla vai ilman?

Pikavipit ovat pyörineet lainamaailmassa jo pitkään, ja moni meistä varmasti muistaa, kuinka ennen pikavippejä haettiin lähes poikkeuksetta tekstiviestillä. Niistä ajoista teknologia on kulkenut kuitenkin kauas. Tänä päivänä älypuhelimella voidaan hakea pikavippiä näppärästi verkossa tavallisen tietokoneen tavoin, vaikkapa bussia odoteltaessa.

Nykyään kiistattomasti yleisin tapa hakea pikalainaa on tehdä hakemus omien pankkitunnuksien avulla, sillä Suomessa henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset toimivat erinomaisena välineenä oman henkilöllisyyden todistamiseen. Entäpä sitten tilanne, jossa pankkitunnuksia ei syystä tai toisesta ole olemassa?

Pikavippi ilman pankkitunnuksia

Vaikka verkkopankkitunnuksilla pikalainan hakeminen netistä käykin käden käänteessä, ei kaikilla aina ole mahdollisuutta hakea lainaa pankkitunnuksiensa avulla. Luotonmyöntäjät eivät onneksi ole unohtaneet näitäkään ihmisiä, sillä pikavippi ilman verkkopankkitunnuksia on edelleen mahdollista, vaikkakin jo hieman harvinaisempaa.Pikavippi ilman pankkitunnuksia

Vaikka suurin osa pikavippipalveluista tarjoaa lainaa lähes poikkeuksetta pelkästään verkkopankkitunnuksilla haettuna, voi pikalainaa edelleen hakea myös ilman pankkitunnuksilla kirjautumista. Tässä tapauksessa luotonmyöntäjä vaatii, että lainaa hakeva henkilö tunnistautuu postin kautta. Tätä mahdollisuutta tavataan vain muutamilla pikavippipalveluilla, mutta vaikka tunnistautuminen postin kautta onkin suhteellisen harvinaista, on se edelleen mahdollista nimenomaan niille henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta omista verkkopankkitunnuksia.

Postin kautta tunnistautuminen ottaa oman aikansa. Lainanhakijan täytyy aivan ensimmäiseksi ottaa yhteyttä kyseisen luotonmyöntäjän asiakaspalveluun, joko netissä tai puhelimitse (puhelusta veloitetaan yleensä palvelumaksu) alustavan lainapäätöksen saamiseksi. Sitten lainasopimus lähetetään postitse hakijan antamaan kotiosoitteeseen.

Hakijan tulee allekirjoittaa sopimus ja lähettää se postin kautta takaisin luotonmyöntäjälle. Näin pikavippi ilman tunnistautumista on edelleen tehty mahdolliseksi. Tässä prosessissa voi kuitenkin helposti vierähtää useampi päivä, joten jos rahantarpeella on kiire, kannattaa pikavipin hakemiseen hankkia tilinomistajalle maksuttomat verkkopankkitunnukset.

Pikavippi pankkitunnuksilla

Postia ehdottomasti nopeampi ja näppärämpi tunnistautumistapa pikalainan hakemiseen on siis omilla verkkopankkitunnuksilla sisäänkirjautuminen. Luotettavat luotonmyöntäjät käyttävät tunnistautumiseen monelle tutuksi tullutta TUPAS-palvelua, eli toisin sanoen omilla verkkopankkitunnuksilla sisäänkirjautuminen pikalainan hakemiseksi on täysin turvallista.

TUPAS-palvelu on suomalaisten pankkien käyttämä tunnistautumispalvelu, jonka avulla henkilö kykenee todentamaan henkilöllisyyteensä ilman toimistossa vierailua, ja pääsee myös käsiksi omiin pankkitietoihinsa vain muutamalla hiiren painalluksella. TUPAS-palvelun kautta pikalainan hakija ohjataan hakijan oman pankin tunnistautumispalveluun, jossa pankki varmentaa hakijan henkilöllisyyden suoraan luotonmyöntäjälle.

Tänä päivänä pankkitunnuksilla kirjautuminen on ylivoimaisesti suosituin tapa pikalainan hakemiseen. Sen kautta lainanhakija pystyy nopeasti todistamaan henkilöllisyytensä ennen lainasopimuksen hyväksymistä, ja näin myös mahdollisten väärinkäytösten tai jopa identiteettivarkauksien riski pienenee.

Pikalainan hakeminen omilla pankkitunnuksilla on sekä turvallista että nopeaa, ja lainan voikin saada tilille näppärästi jo saman päivän aikana. Verkkopankkitunnuksia pyydetään yleensä vain ensimmäiseen kirjautumiseen, jonka jälkeen hakijalle luodaan oma käyttäjätunnus ja seuraavien pikalainojen hakeminen on vieläkin kätevämpää.

Oli hakusessa sitten pikavippi pankkitunnuksilla tai ilman, paras tapa juuri itselleen sopivan pikavipin löytämiseen on pikavippien vertailun kautta. Tänä päivänä netissä toimii useita kymmeniä pikavippipalveluita, ja lainatarjouksista voidaan löytää suuriakin eroja.

Sivustomme kautta asiakas pääsee kilpailuttamaan helposti ja nopeasti jopa yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Toisin kuin monissa muissa pikavipeissä, sivustomme kautta korko on alkaen vain 4,5%, mikä on huomattavasti normaaleja vippejä edullisempi. Laina-aikaakin voi saada lainasopimuksesta riippuen vuodesta jopa 15 vuoteen.

Mitä vielä mietit? Pankit odottavat lainahakemustasi!

Palvelussamme on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka odottavat hakemustasi! Jätä ilmainen lainahakemus jo tänään. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.