Vippi heti tilille: Hae 100€ - 60 000€, korko alk. 4,5%

Hae vippi heti tilille. Saat lainatarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Luottopäätös heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Vippi vai laina

vippi vai lainaMoni suomalainen törmää silloin tällöin elämässään tilanteeseen, jossa rahat syystä tai toisesta ovat loppu. Tilannetta voi pahentaa se, että juuri silloin kun ylimääräistä rahaa ei enää ole, yllättäviä lisäkuluja elämiseen tuntuu ilmestyvän aivan odottamattomasti. Oli kyseessä sitten viivästynyt lasku, äkillinen sairastuminen tai muu odottamaton kulu, toisinaan rahan tarve on niin suuri, että vipin hakemista aletaan harkita.

Pikalainaksi eli vipiksi kutsutaan hyvin lyhytkestoista ja suhteellisen pientä lainaa, joka myönnetään lähes aina ilman vakuuksia, toisin kuin isommat ja pitempiaikaiset lainat. Vippikin on laina, mutta sen erottaa perinteisestä lainasta sen pieni summa. Pikavipissä puhutaan yleensä vain muutaman sadan euron, ja maksimissaan muutaman tuhannen euron summista. Lisäksi pikavipin myöntäminen on prosessina perinteistä pankin myöntämää lainaa paljon nopeampi ja vaivattomampi. Vipillä voidaan tarkoittaa myös joustoluottoa.

Joustoluoton, eli kulutusluoton lainaajalla on käytössään lainanantajan tarjoama luottotili, josta lainaaja voi halutessaan nostaa rahaa luottorajan sallimissa rajoissa. Toisin kuin perinteinen pikavippi, joustoluotto on jatkuva luotto, joka on koko ajan luottotilin avanneen lainaajan käytettävissä. Siinä missä pikavipin korot määräytyvät myönnetyn lainasumman mukaan, joustoluotossa käyttäjä maksaa korkoa vain sen luoton määrästä, jonka hän on kuukauden tai määrätyn maksukauden aikana käyttänyt. Nostettua luottoa vapautuu aina silloin, kun lainaaja maksaa käytetyn luottonsa takaisin.

Jos rahantarve on kertaluonteinen, tai rahaa tarvitaan suhteellisen pieneen hankintaan tai kuluun, voi pikavipin tapainen kertalaina olla paras ratkaisu. Jos taas rahantarve on jatkuva tai suunnitelmissa on pitää aina ulottuvilla rahaa yllättäviä kuluja tai muita hankintoja varten, joustoluotto voi olla vipin sijasta parempi vaihtoehto. Vippejä ja joustoluottoja myöntävät tänä päivänä raha-alalla erikoistuneet lainayritykset sekä muut rahalaitokset. Suomesta löytyy edelleen useita kymmeniä vipin ja joustoluoton tarjoajia.

Helppo vippi

helppo vippiVippi on nopea ja helppo tapa saada rahaa heti tilille, mutta sen varjopuolena on perinteisiä lainoja suuremmat korot. Pikavipin laina-aika vaihtelee paljolti lainasumman, lainantarjoajan ja kulujen mukaan, mutta perinteisesti laina-aikaa myönnetään viikosta jopa vuoteen. Vipin tarkoituksena on pystyä maksamaan laina takaisin lähes niin nopeasti, kuin se on alunperin saatukin. Jos maksu viivästyy huomattavasti, voi lopuksi korkojen maksaminen ylittää moninkertaisesti itse lainasumman määrän. On siis suositeltavaa varmistaa ennen vipin hakemista, että lainan pystyy maksamaan takaisin suunnitelmien mukaan.

Lyhytaikaisesta ja muutaman sadan euron vipistä voi olla paljon etua monimutkaisissa tilanteissa, jossa rahaa tarvitaan nopeasti. Myös takaisinmaksun osalta vippi on vaivaton vaihtoehto. Monet lainantarjoajat myöntävät sekä näitä muutaman sadan euron kokoisia kertalainoja, että toistaiseksi voimassaolevia jatkuvia luottoja, joiden summat pyörivät yleensä muutamassa tuhannessa eurossa.

Vippi heti tilille

vippi heti tilillePikavipin kaltainen vakuudeton rahoitusmuoto on varteenotettava vaihtoehto nimenomaan silloin, kun rahat täytyy saada heti käyttöön, yleensä jopa saman päivän aikana. Pikavippihakemus täytetään aina netissä, ja vippihakemuksen allekirjoitus tapahtuu näppärästi esimerkiksi omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa mitään.

Kun lainahakemus on täytetty ja lähetetty, kyseessä oleva luottolaitos tarkistaa vippiä hakevan henkilön luottotiedot ja varmistaa, että lomakkeessa täytetyt tiedot ovat oikeat. Kuten missä tahansa muussakin tapauksessa, myös vipissä hakijan maksukyky arvioidaan lähetetyn lomakkeen ja luottotietojen perusteella. Mikäli hakijan maksukyky on todettu riittävän hyväksi, vippi myönnetään hakijalle automaattisesti, ja haettu summa maksetaan tämän jälkeen suoraan hakijan tilille.

Vippi heti

Rahojen ilmestyminen tilille riippuu paljolti lainantarjoajasta ja haetusta lainasummasta. mutta parhaimmassa tapauksessa rahat ilmestyvät hakijan tilille jo muutaman minuutin jälkeen lainahakemuksen hyväksymisestä. Lähes kaikissa hyväksytyissä vippihakemuksissa rahat ilmestyvät tilille viimeistään 24 tunnin kuluessa hakemuksen hyväksymisestä. Monet lainantarjoajat työskentelevät myös perinteisten pankkipäivien ulkopuolella, joten vipin hakeminen viikonloppuna ja juhlapäivinä on toisinaan myös mahdollista.

Vippi 100 euroa heti tilille

Kuten aikaisemmin jo mainittiin, vipissä on kyse pienestä, maksimissaan muutaman sadan euron lainasta. Harvat lainantarjoajat myöntävät tuhansien eurojen pikavippejä, ja jos siis etsit itsellesi suurempaa ja nopeahoitoista lainaa, joustoluotto voi tässä tapauksessa olla paras vaihtoehto. Jos kuitenkin tarvitset nopeaan hätään esimerkiksi 100 euron lainan, vipin hakeminen sivustomme kautta käy enemmän kuin vaivattomasti.

Vippiä varten luottohakemus tehdään aina verkossa, ja meidän sivustomme kautta luoton hakeminen on nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää tietosi yhdellä hakemuksella, ja tätä kautta voit hakea lainaa jopa yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Ainoana vaatimuksenamme on se, että olet yli 20-vuotias ja tienaat bruttona vähintään 1200 euroa kuukaudessa.

Ennen lainan kuin lainan hakemista eri lainantarjoajien tarjouksia kannattaa aina vertailla. Vertaamalla vippejä pienemmissä summissa ylletään yhteensä vain muutaman euron säästöön, mutta suuremmissa summissa ja joustoluotoissa voidaan esimerkiksi kuluissa ja koroissa säästää jo useita euroja kuukaudessa.

Tarkista aina ennen vipin hakemista, että valittu maksuaika on realistinen ja että pystyt varmasti maksamaan summan takaisin annetussa ajassa. Vipin hakemisen helppous näkyy selkeästi luoton hinnoissa, sillä vippien korot ja muut kustannukset ovat paljon korkeampia kuin perinteisten pankkien myöntämissä kulutusluotoissa. Oikein käytettynä ja hyvin suunniteltuna vippi voi kuitenkin olla erinomainen apu ja helpotus elämän haastaviin tilanteisiin, jolloin odottamaton rahantarve voi yllättää vastuullisimmankin suomalaisen.

Mitä vielä mietit? Pankit odottavat lainahakemustasi!

Palvelussamme on mukana yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka odottavat hakemustasi! Jätä ilmainen lainahakemus jo tänään. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.